Raju ylilyönti: Naisten jalkapallo-ottelussa puhkesi verinen joukkotappelu – "He yrittävät tappaa meidät"

Argentiinan naisten jalkapalloliigassa todistettiin viikonloppuna poikkeuksellisen rajua episodia, kun Universitarion ja Libertadin välisessä ottelussa puhkesi verinen joukkotappelu.

Välikohtaus sai tulta, kun Universitario johti ottelua 2–1 ja sille tuomittiin rangaistuspotku. Libertadin valmentaja ja kapteeni raivostuivat tilanteesta, ja tuomari passitti kaksikon ulos. Tämän jälkeen tilanne yltyi.

Yksi pelaajista alkoi väitellä ulosajetun valmentajan kanssa aidan läpi, ja pian pelaajat ottivat rajusti yhteen. Rytäkässä nähtiin lyöntejä ja potkuja, jopa maassa makaaviin pelaajiin.

Osan pelaajista kasvot olivat verillä, ja neljä pelaajaa jouduttiin viemään La Nacion -lehden mukaan sairaalaan.

Universitarion pelaaja Celeste Racca kuvaili myöhemmin hirvittävää kohtausta argentiinalaiselle medialle.

– Viisi heistä (vastustajan pelaajista) paiskasi minut maahan. Sanoin joukkuekaverilleni, että tekee itsestään pienen kuin kananmunan, koska he yrittävät tappaa meidät, Racca sanoi radiohaastattelussa La Nacion -lehden mukaan.

– Tämä on häpeällistä. En ole koskaan nähnyt sellaista aggressiota, jota jouduin kohtaamaan. Niin paljon työtä on tehty naisten jalkapallon kasvun eteen ja sitten tällaista tapahtuu. Se on vahingollista, Racca jatkoi.

Video joukkotappelusta on katsottavissa jutun ylälaidassa.

Lue myös:

    Uusimmat