Naiset paljastavat: Näin neuvon miestäni sängyssä

Saako sängyssä puhua, vai pitääkö kumppanille antaa ohjeita aivan erikseen? Helmi kysyi lukijoiltaan, miten nämä neuvovat rakastaan sängyssä.

Pitkä saarna vai yksi sana – miten sinä neuvot rakastasi sängyssä? Helmi kysyi lukijoiltaan, miten nämä ohjeistavat miehiään. 870 henkeä kävi kertomassa mielipiteensä.

Enemmistö vastaajista, yli 52 prosenttia, antoi miehelle vain yksisanaisia ohjeita. 12 prosenttia vastanneista ei uskaltanut neuvoa kumppaniaan sänkyasioissa, ja yli viisi prosenttia antoi ohjeita mieluiten etukäteen ajan kanssa.

Aina puhuminen ei ole tarpeen: 29 prosenttia vastanneista paljasti, ettei neuvominen ollut tarpeen!

Miten miehiä ohjeistetaan? Lue lukijoiden vinkit!

"Yksisanaiset ohjeet toimivat parhaiten"

– Kuiskuttelen korvaan hellästi alussa, että ottaisitko kulta vähän hitaammin. Kyllä se on aina toiminut ja saan ihanan orgasmin. Usein laukeamme yhtä aikaakin.

– Yleensä minun ei tarvitse miestäni neuvoa sängyssä - mutta joskus olen "rajummalla" tuulella ja toisinaan taas haluan hempeillä hitaasti. Kerron miehelleni mitä haluan, mutta en käskevästi tai neuvovaan sävyyn, vaan esimerkiksi kuiskaamalla hänen korvaansa kohteliaasti toiveeni – ja joka kerta olen saanut hänet samalla syttymään!

– Yksisanaiset ohjeet toimii parhaiten, sillä jos alkaa selittelemään tyyliin "voitko vähän hitaammin, ei noin äkkiä", niin toinen voi ottaa sen myös valituksena ja itsevarmuus voi laskea jolloin ei välttämättä uskalla enää kokeilla toiseen mitään uutta, tai varmistelee koko ajan toiselta "onko hyvä näin, ei kai tunnu pahalta", ja sitten seksi onkin yhtä suorittamista. Yksinkertaiset sanat toimivat parhaiten, kun niistä ei voi loukkaantua!

– Seksissä on mielestäni tunnetila, jota ohjaa fiilis. Liiallinen ohjeiden antaminen etukäteen voi tuntua miehestä hankalalta muistaa ja luo paineita. Toki omista tuntemuksistaan saa ja pitääkin ohjeistaa, mutta helpompaa mennä "tilanteessa" eikä miettiä asiaa liikaa etukäteen.

"Kultani lukee minua kuin avointa kirjaa"

– Ei juuri tarvitse sanoa mitään, ehkä joskus harvoin että mä tahdon nyt sitä asentoa.

– Ei kykene puhumaan seksin aikana paljoa… Joskus tulee kerrottua etukäteen mitä ei ainakaan halua.

– Saman miehen kanssa kun pysyy, niin ei tarvitse aina ohjeistaa uutta. Sujuu kuin tanssi.

– Kultani lukee minua kuin avointa kirjaa. Me ei paljon puhuta hellinä hetkinä, joten mieheni ilmeisesti huomaa jollain muulla tavalla, kun hän tekee asiat oikein.

– Ei tarvitse antaa ohjeita, kun tuo jumalainen mies on opetellut tuntemaan mut niin hyvin, että tietää mistä mä tykkään. enkä aatellut pistää hyvää kiertoon! olen itsekäs ja pidän itselläni koko paketin!

Lue myös:


Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja