Mainos

Urheilijamies vai sohvaperuna? Näin naiset valitsevat!

Pitääkö miehen olla sporttinen, vai voiko sohvaperuna valloittaa naisen sydämen? Tätä mieltä lukijat ovat!

Naiset ihailevat treenattuja ja timmejä urheilijamiehiä – vai? Kysyimme lukijoiltamme, voisivatko he ihastua sohvaperunaan. Uskomus sporttimiesten vetävyydestä tuntuu todella olevan totta, sillä 37 prosenttia vastanneista halusi urheilullisen miehen. Samall kuitenkin yli 31 prosenttia vastaajista uskoi voivansa rakastua myös sohvaperunaan ja yli 31 prosenttia tunnusti olevansa itsekin melko laiska, joten miehen urheilullisuudella ei ollut merkitystä.

Voittaako sporttinen mies sohvaperunan? Lue lukijoiden näkemyksiä asiasta!

Laiskuus ei ole pahin synneistä

– Tavallinen mies voisi olla vaihteeksi ihan kiva. Olin pitkässä liitossa erittäin hyväkuntoisen hoikan miehen kanssa. Hän söi terveellisesti ja liikkui paljon. Rakastellessa hän oli uskomaton, joskus kesti monta tuntia ja minä aloin jo toivoa, että voi kun loppuisi. Ja kun se oli päivittäistä menoa, niin aloin väsyä siihen, vaikka se ihanaa olikin. Sitten kun hän "teki naisille hyvää" muuallakin kuin kotonaan, minä lähdin heti. Ja olen nyt onnellinen. En tahdo enää koskaan samanlaista "konetta".

– Vastaisin kyllä, vaikka olenkin itse erittäin aktiivinen. Kuntoilen lähes päivittäin ja olen melkein koko ajan menossa. Kotona kuitenkin odottaa yksi söpöliini sohvalla. Kuntoilu on minulle sellaista omaa aikaa, eikä haittaa, jos kumppani ei välitä liikunnasta. Ihana se on kuitenkin!

– Ollaan kuin peruna ja bataatti sohvalla ja tuijotetaan leffoja ja urheilua... En ole koskaan pitänyt sporttisista miehistä. He ovat tietoisia lihaksistaan ja muutenkin ulkonäöstään ja minun mielestäni se ei ole hyväksi. Lemmikkinäkin pidän kotikissasta enemmän kuin jostain yliaktiivisesta vinttikoirasta.

– Riippuu paljolti, millainen mies on muuten. Älykäs, empaattinen, avoin ja huumorintajuinen luotettava mies, mutta hitusen laiska? Kelpaisi kyllä minulle. Tietysti, jos ei yhtään mitään tee, esim. omia jälkiään siivoa, niin kyllä sitä miettisi vielä uudemman kerran… Mutta ei laiskuus ole synneistä pahin, joten mikä ettei. Narsistia, päihderiippuvaista, sovinistia, väkivaltaista tai pelimiestä en sen sijaan huolisi mistään hinnasta.

Vahva ei sohvaperunalle

– Työpäivän jälkeen on vielä koti hoidettava. Ei se ole oikein, että toinen makaa sohvalla, kun toinen laittaa ruuan, pesee pyykin ja siivoaa. Pihalle joutaa – oli kumpaa sukupuolta tahansa!

– Sehän juuri tekee miehestä kiinnostavan, että hän on energinen ja tykkää puuhastella kaikkea!

– Olen itse liikuntaa harrastava nainen, normaalipainoinenkin. Ikinä en huolisi laiskaa kaljamahaista äijää sohvalleni, ihan puistattaa.

– Ei missään nimessä sohvaperunaa! Miten sellaisen kanssa edes onnistuu seksi, jos toinen ei pidä kuntoaan yllä tai liiku mitenkään? Pieni ylipainokin on ok, siis 5–10 kiloa maksimissaan, jos on urheilullinen ja hyvässä hapessa. Myöskään liian laiha, lihakseton tikku ei sytytä yhtään!

– Olen itsekin sporttinen ja haluan kumppanin mukaan harrastamaan. Ja sohvaperunat tuppaavat vanhemmiten lihomaan ja sairastuvatkin helpommin.

– Tämän päivän hektisessä maailmassa jokaisella saa ja pitääkin olla rentoutumishetkiä. Rentoutuminen ei kuitenkaan saa viedä kaikkea aikaa. En kestäisi ajatusta, että kultani kärsisi lukuisista terveysongelmista. Sohvalta täytyy välillä nousta lenkille.

– Harrastan paljon liikuntaa, enkä voisi rakastua sohvaperunaan. Ihannemiehelläni on samanlaisia harrastuksia. Mitä siitä tulee, jos toinen vain makaa sohvalla ja toinen liikkuu aktiivisesti?


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.