Naiset kertovat: Seksiä marjametsässä, parkkipaikalla, hyppyrimäen tasanteella

Studio55.fin suuri seksikysely selvitti lukijoiden ikimuistoisimpia seksikokemuksia. Yli 50-vuotiaille kohdistettuun kyselyyn vastanneet naiset paitsi muistelivat mennyttä, myös hurmaantuivat rakkaudesta kypsällä iällä.

Nuoruuden kiihkoa

Nykyisen mieheni tavattuani vierailimme anoppini mökillä. Siellä aittaa mentiin katsomaan ja jäätiinkin rakastelemaan. Siitä syttyi rakkauteni ja hänestä tulikin sitten aviomieheni, jota rakastan vieläkin kovasti.

Se oli eräs lyhytaikainen suhde kaukana nuoruudessa. Olin varmaan noin kaksikymppinen pieni tyttö, mies oli minua muutaman vuoden vanhempi, ihan mukavan näköinen tyyppi. Rakastelimme muutamia kertoja luonnon helmassa, auringon paistaessa kuumasti!

Menee kauaksi nuoruusvuoteen ja Amerikkaan, Long Islandille. Rakastelimme autossa.

Joskus nuoruudessa tutustuin kivaan mieheen, joka vei minut kauniiseen kotiinsa kahville ravintolaillan päätteeksi. Saunoimme ja juttelimme henkeviä. Vietimme mahtavan illan ja yön. Hän oli erinomainen rakastelija, kävimme kaikki mahdolliset asennot läpi. Täydellinen mies kaikin puolin.

Olin nuori, 17-vuotias, kihloissa ja asuin maalla mieheni luona. Olin keittänyt mustikkasoppaa uusista mustikoista ja leiponut hiivaleipää. Mieheni tuli illalla myöhään kotia, sillä hän oli pellolla työssä. Syötyään hän tuli kiittämään ja kuinka ollakaan, ajauduimme rakastelemaan. Olin hyvin kokematon, vain muutaman kerran ollut yhdynnässä enkä pitänyt siitä. Silloin jostain syystä sain orgasmin, joka vieläkin on parhaana kokemuksena muistoissani. Tapauksesta kulunut jo 46 vuotta.

Nuorena rakastajan saapuminen vintin ikkunan kautta!

Olen harrastanut nuorena talvella seksiä hyppyrimäen ylätasanteella.

Kuherruskuukauden aikaan halu yllätti erään leirintäalueen hiekkarannalla niin, että kietouduimme hetkeksi vilttiin ja halumme tuli tyydytetyksi muutamalla työnnöllä. Se oli nopein kokemani yhdyntä. Emme nähneet rannalla muita ihmisiä, mutta saattoihan joku meidät nähdä.

Olimme aika nuoria kumpikin, mutta lapsia jo oli. Kun lapset olivat poissa kotoa, parantelimme suhdettamme ja rakastelimme keskipäivällä olohuoneemme sohvalla. Se on jäänyt mieleen ikimuistoisena.

Nuorena tanssilavan parkkipaikalla, farmariauton takaosassa. Auton ulkopuolella oli lähes pilkkopimeää ja muita ihmisiä, siinä oli jännitystä...

Ehkä ikimuistoisin kerta oli nuorena ensirakkauden kanssa, leirintäalueella teltassa juhannusaamuna.

Nuorena toisen pariskunnan kanssa samassa petissä.

Huumaa kypsemmällä iällä

Kesämökillä kuutamouinnin jälkeen elokuun yössä. Olimme niin vastarakastuneita, ja suhde oli kuin taivaanlahja meille kuusikymppisille. Olimme löytäneet toisemme uudelleen yli neljänkymmenen vuoden, siis nuoruuden jälkeen.

Olin lomareissulla pohjoisessa ja siellä minua neljä vuotta nuorempi mies iski silmänsä minuun. Vastustelin tilannetta kertomalla olevani häntä paljon vanhempi, mutta häntä se ei häirinnyt ihastumiseltaan. Olen edelleen ikäisiäni nuoremman näköinen. Sellaista seksiä en ole koskaan kokenut.

Minä, reilu viisikymppinen nainen, ravintolaillan päätteeksi ja selvinpäin, päädyin itseäni huomattavasti nuoremman miehen kanssa sänkyyn. Kyse oli pelkästä seksistä, mutta hykerryttää vieläkin. Itsetuntokin nousi kohisten!

Elämäni ensimmäinen orgasmi yli 50-vuotiaana! Kohtuni oli juuri poistettu runsaiden vuotojen takia, kumppani oli uusi ja vapaus sekä into harrastaa seksiä monta kertaa päivässä. Ei sitä kauan kestänyt, tietenkään, mutta vasta silloin ymmärsin, mitä orgasmi oikeasti on. En ole saanut orgasmia juurikaan yhdynnässä, mutta nykyinen kumppanini antaa sen minulle suullaan ja kielellään.

Olin jo 38-vuotias viiden lapsen äiti, kun tapasin "viimeisen" mieheni. En voinut kuvitellakaan, minkälaista seksielämä voisi olla. Olin eronnut ja muutaman miehen kanssa ollutkin, mutta hän vasta löysi sen puhutun g-pisteen! Vasta sen ikäisenä minulta hävisi kaikki esteet. Ensimmäinen aviomies ei viitsinyt paneutua.

Alkukokemukset uuden kumppanin kanssa, kun kaikki oli uutta ja kiehtovaa, eikä minulla ollut ollut seksielämää toisen kanssa kahteenkymmeneen vuoteen. Rakastuminen 56-vuotiaana oli huumaavaa.

Lyhyt rakkaustarina viriliin 78-vuotiaaseen. Valitettavasti pidin kymmenen vuoden ikäeroa liian suurena ja lopetin suhteen kolmen kuukauden kuluttua. Nyt kaduttaa!

Anaaliseksi. Olen sitä aina vältellyt mutta nykyisen kumppanin kanssa se on mahtavaa.

Lempeä luonnossa

Kun täytin 45, lähdimme soutelemaan mökillä. Menimme saareen, harrastimme seksiä pitkään ja hartaasti, ja sain suurimman orgasmini mitä koskaan... Toivottavasti naapurit eivät kuulleet!

Purjehtiessa keskellä suurta selkää annoin suuseksiä miehelleni. Ympärillämme oli pelkkää ulappaa. Seuraavana kesänä hankimme tuulisuojat.

Rakastelu pienellä Suomenlahden luodolla.

Ihanalla kuumalla sileällä rantakalliolla saaristomerellä lintujen laulaessa ja laineiden liplattaessa, ilman pelkoa, että joku tulisi tai näkisi. Ei ollut kiirettä eikä arjen velvoitteita, vain me kaksi yhdessä ja onnellisina.

Edellisessä suhteessani, avioliitossa, olimme autolla tulossa sukulaisistani. Oli kuuma kesäilta ja ajelimme niitä näitä jutellen kotiin päin. Mieheni sipaisi reittäni ja vilkaisi silmiini, muuta ei sitten tarvittu. Pyysin, että heti kun tulee sopiva pysähdyspaikka, auto seis ja me metsään. Autossa oli jokin peitto ja sen kanssa juoksimme näköetäisyydelle. Mikä huikea rakastelu, sääsket inisi korvanjuuressa, mutta se ei haitannut.

Päijänteen autiossa saaressa 80-luvulla. Kahden, ei lapsia mukana. Kiven päällä.

Vakituisen miesystävän saaressa kalliolla patjan päällä, kymmeniä kynttilöitä ympärillä. Utelias naapurisaaren asukas kiersi moottoriveneellään niin läheltä rantaa, että osa kynttilöistä sammui. Se oli jotain unohtumatonta, tapahtui noin kymmenen vuotta sitten elokuisena kuutamoyönä Saimaalla.

Pienellä kesämökillä on ollut paljon ihmisiä eikä voi harrastaa seksiä. Piti lähteä miehen kanssa vedenhakumatkalle tai muille asioille että saimme seksiä. Kaivolla polun varressa makasimme mättäällä ja miehen toinen jalka oli kusiaispesässä. Toisella kertaa pysäytimme auton metsätiellä ja harrastimme seksiä takakontissa, se oli aika hankalaa mutta auttoi suurimpaan himoon.

Marjametsässä hyttysten ja muurahaisten seurassa. Pientä kiinni jäämisen pelkoa ja jännitystä siinä oli, mutta se oli mahtava tilanteen sallima kokemus. Olemme usein harrastaneet vastaavaa.

Spontaaneja seikkailuja

Minilomalla Saksan Schwarzwaldissa. Seksiä spontaanisti iltakävelyllä vuoriston metsässä, seisten puuta vasten.

Puolet nuorempi afrikkalainen mies.

Keskustelin ravintolassa kahden, konferenssimatkalla olleen miehen kanssa asiallisesti, ilman mitään taka-ajatuksia. Valomerkki tuli kesken keskustelumme, joten lähdimme kolmistaan jatkamaan toisen herran huoneeseen. Noin tuntia myöhemmin toinen herroista tuli luokseni ja alkoi suudella sekä riisua minua. Hän pyysi minua kertomaan, jos haluan hänen lopettavan. En halunnut, vaan päädyin molempien kanssa sänkyyn. Aivan mieletön kokemus.

Uuden kumppanin kanssa etsimme kutupaikkaa. Kun löysimme sen, niin vieras mies katsoi autoon sisälle juuri touhutessamme.

Ensimmäinen orgasmiin johtanut suuseksikokemus Los Angelesin keskustan hotellissa työtoverin kanssa. Juuri siksi. It blew my mind.

Viinijuhlilla tapasin mukavan miehen ja lähdimme minä, mieheni ja hän yhdessä harrastamaan seksiä.

Seksikokemukseni parhaan ystävättäreni kanssa. Olimme kaksin heillä ja kokemus oli ainutlaatuinen ja kiihottava.

Pitkään minua "vongannut" mies alkoikin vähitellen kiinnostaa minua. Ennen kuin päädyimme seksiä harrastamaan, oli "kiihkoni" kasvanut melkoisesti. Se tapahtui sitten lyhyen baari-illan jälkeen myrskyisenä yönä työmatkalla Kaukoidässä. Ratkaiseva tekijä hyvälle seksille oli varmaan se odotus. Mies oli myös hyvin seksuaalinen ja hyvin taitava. Myöhemmin kuulin, että olin hänen viimeinen naisensa. Biseksuaalista tuli sittemmin täyshomo.

Studio55.fi-sivustolla toteutettuun kyselyyn osallistui 15. - 24.4.2013 välisenä aikana noin 1500 vastaajaa. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. 46 prosenttia heistä oli 55-64-vuotiaita, 30 prosenttia alle 55-vuotiaita, 21 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 3 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja