Naiset hehkuttavat somessa miesten kuumaa pukeutumistrendiä – tämä on ehdottomasti paras shortsien pituus

Samalla kun naisten shortsien trendikkäin mitta pitenee, sosiaalisessa mediassa hehkutetaan miesten minishortseja.

Kuluneena kesänä trenditietoisimmat naiset ovat pukeneet ylleen polvimittaiset shortsit tai polven yläpuolelle yltävät pyöräilyshortsit. Miehet sen sijaan ovat saaneet muodin puolesta totutella lyhyempään lahjemittaan, josta povattiin seuraavaa trendiä jo vuonna 2018.

Kaikista himoituimmat miesten shortsit ovat nyt 14 senttimetrin mittaiset. Sosiaalisen median palveluissa, kuten TikTokissa ja Twitterissä, hehkutetaan amerikkalaisittain 5,5 tuuman shortseja, uutisoivat muiden muassa New York Post sekä Fox News. TikTokissa aihetunnisteen #5inchinsteam on kertynyt yli 24 miljoonaa videota, jotka käsittelevät miesten reidet paljastavia housuja niin miesten kuin naisten näkökulmista.

Someilmiöksi on noussut esimerkiksi nainen, joka kertoo Tik Tok -videollaan leikanneensa poikaystävänsä shortsit himottuun, muodikkaampaan ja imartelevampaan mittaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muoti-ilmiö imartelee lyhyempiä miehiä

Miesten minishortsit eivät ole vain somessa hehkutettu vaatekappale, vaan todellinen muoti-ilmiö. Sellaiset on nähty esimerkiksi vapaaottelija Conor McGregorin, näyttelijä Donald Gloverin sekä laulaja Harry Stylesin yllä.

Syytä miesten minimuodille on etsitty vuonna 2017 ilmestyneestä elokuvasta Call Me By Your Name. 1980-luvun Italiaan sijoittuvassa homoromanssissa toista pääosaa näyttelevä Armie Hammer nähdään lyhyissä shorteissa. 

New York Postin haastattelema tyyliasiantuntija Desmond Brooks puolestaan arvelee, että minishortseihin pukeutuneet miehet ovat saaneet vaikutteita taistelulajeista.

Brooks sanoo, että minishortsit pukevat erityisesti lyhyempiä miehiä, joiden vartaloa lahjemitta pidentää. Salilla viihtyvät puolestaan pitävät lyhyistä shortseista, sillä se näyttää kovan treenin tulokset.

Naiset jopa anelevat miehiä siirtymään shortseissaan lyhyempään mittaan. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämä nainen ilmaisee varsin selkeästi, missä vaatteessa hän toivoisi poikaystävänsä näkevän. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miehet ovat vastanneet naisten pyyntöihin. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat