Naisen toiminta pöyristyttää: Antaa koiransa pois niiden kasvettua aikuisiksi – ja ostaa uuden pennun tilalle

Brittiläinen Daily Mail kertoo Shona Sibarysta, jonka mielestä koirat eivät ole elinikäisiä kumppaneita. Hän on ostanut neljässä vuodessa lukuisia pentuja, joista hän on luopunut kun pennut ovat lakanneet olemasta söpöjä.

Shona Sibary kertoo hankkiutuvansa koiristaan eroon heti kun niistä alkaa olla liikaa vaivaa.

– Tiedän, että ihmisiä kauhistuttaa se, miten huonosti sitoudun koiriin. Koiranhan pitäisi olla elinikäinen ystävä. Onhan se siihen asti, kunnes siitä tulee ärsyttävä ja alkaa varistaa karvaa pitkin sohvaa.

Daily Mailin mukaan Sibary myöntää, ettei hänen sitoutumisongelmansa ole ihan normaalia.

– Olen usein ajanut useita kilometrejä ostamaan satojen puntien hintaista pentua. Vain kuukausia myöhemmin, olen kääntänyt selkäni sille, ja antanut pennun pois. Myönnän tämän olevan outoa, mutta ei ole ketään niin ihastunutta kosteasilmäisiin pentuihin kuin minä.

Kaikki tietävät koiranpentujen söpöyden verrattuna aikuisiin koiriin, mutta Sibaryn mielestä hänen tilansa on erilainen. Aluksi hän on onnensa kukkuloilla uuden pennun vuoksi, mutta tilanne muuttuu heti ongelmien ilmaantuessa.

– Samalla hetkellä, kun asiat käyvät hankaliksi, en ikävöi koiratonta aikaa niin kuin joku muu samassa tilanteessa oleva saattaisi. Sen sijaan mietin, että jossain on varmasti toinen, minulle sopivampi pentu.

Kun lemmikistä alkaa Sibaryn mielestä olla liikaa vaivaa, hän laittaa luovutettavasta koirasta mainoksen paikalliseen lehteen. Ilman koiraa hän ei voi kuvitella elävänsä, vaikka aviomies on jo uhkaillut erolla, mikäli taloon tulee taas uusi nelijalkainen.

Sibary kertoo kohtaavansa voimakasta kritiikkiä koiraihmisiltä, mutta hän toivoo, etteivät ihmiset tuomitsisi häntä liian ankarasti.

– Ehkä olen tällainen, koska en koskaan saanut koiranpentua lapsena. Ehkä en vain tunnista omia rajoitteitani sitotutua koiran kouluttamiseen ja sotkujen siivoamiseen sen perässä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat