Mainos

Lupasi vauvanvaatteita mutta leikkasikin sikiön naisen vatsasta – ei voitu syyttää murhasta

1:13

Yhdysvalloissa Coloradossa 35-vuotias nainen on tuomittu syylliseksi murhayritykseen ja pahoinpitelyyn tämän puukotettua raskaana ollutta naista vatsaan ja leikattua sieltä ulos sikiön.

Syylliseksi todettu nainen oli houkutellut uhrinsa asuntoon nettimainoksella, jossa luvattiin ilmaisia vauvavaatteita.

35-vuotias Dynel Catrece Lane todettiin myös syylliseksi laittomaan raskaudenkeskeytykseen.

Hyökkäys tapahtui maaliskuussa 2015. Hyökkäyksen uhri, 27-vuotias Michelle Williams oli tuolloin seitsemännellä kuulla raskaana. Williams selvisi Lanen asunnossa tapahtuneesta puukotuksesta hengissä, mutta hänen vauvansa menehtyi.

Tapaus nostatti kiivaan keskustelun siitä, voidaanko raskauden keskeytymistä pitää murhana. Kuolemansyyntutkijan linjattua, että kyseessä oli sikiö eikä vauva, syyttäjät nostivat tapauksesta syytteen laittomana raskaudenkeskeytyksenä.

Kuolemansyyntutkijan mukaan sikiötä ei voinut pitää vielä vauvana, koska se ei ollut hengittänyt kohdun ulkopuolella.

Teeskennelty raskaus johti järkyttävään tekoon

Syyttäjien mukaan Lane oli ennen hyökkäystä teeskennellyt olevansa raskaana. Kun naisen aviomies oli alkanut epäilemään raskautta, nainen oli laittanut lastenvaatteita koskevan ilmoituksensa nettiin.

Ilmoitukseen vastannut Wilkins todisti oikeudessa menneensä Lanen asuntoon, jossa nainen oli iskenyt häntä päähän, puukottanut ja kuristanut niin kauan että häneltä meni taju.

Lane käytti hyökkäyksessä aseinaan laavalamppua sekä kahta keittiöveistä, joilla hän leikkasi sikiön ulos Williamsin kohdusta.

Kun Lanen aviomies oli palannut kotiin, nainen oli kertonut saaneensa keskenmenon. Mies oli toimittanut naisen sairaalaan kuollut sikiö mukanaan.

Hyökkäyksen kohteeksi joutunut Wilkins oli ollut tuolloin puolitajuttomana asunnon kellarissa, josta hän oli myöhemmin onnistunut soittamaan hätänumeroon.

Lanen tuomio julistetaan huhtikuun 29. päivä. Häntä uhkaa enimmillään jopa 120 vuoden vankeustuomio.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.