Naisen hätähuutoa kylpyammeesta luettu liki puoli miljoonaa kertaa: "Kuin rasvainen peruna paistoastiassa"

Kylpyammeeseen jumiin jääneen naisen tarina on hyvä opetus kaikille.

Rentouttava kylpy voi olla joskus kaikki, mitä raskaan päivän jälkeen tarvitaan. Erään naisen tarina kertoo kuitenkin huvittavan opetuksen siitä, mikä kaikki voi kylpyammeessakin mennä pieleen.

Denshan-nimisen käyttäjän Imgur-sivustolla jakama tarina on päätynyt jo liki puolen miljoonan ihmisen luettavaksi. Nainen oli innostunut lotraamaan kylpyynsä kosteuttavista ominaisuuksistaan tunnettua kookosöljyä, mutta havaitsi pian tehneensä elämänsä virheen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen jakoi Imgurissa somehitiksi singonneen kuvan jaloistaan kookosöljyn sotkemassa ammeessa. Kuvan ohessa nainen kertoo olevansa jumissa. Hän sanoo olleensa kipeä, ja ottaneensa antiobiootteja sekä Valiumia, sytyttäneensä kynttilät ja laittaneensa ammeeseen kylpsuolaa sekä kookosöljyä rentouttavan kylvyn toivossa.

– Ymmärrän nyt, että siinä oli liikaa kookosöljyä, nainen toteaa ongelmansa ytimestä.

– Yritin päästä ylös otettuani tulpan irti, ja liu'un vain ympäriinsä kuin jättimäinen rasvainen peruna paistoastiassa, hän tilittää.

Naisen mukaan ammeessa ei ole lainkaan pitoa, eikä hän saa mistään otetta.

– Vain minä ja lihava vartaloni liukastelemme ympäriinsä öljyisinä. 

"Aika monella täällä on jalkafetissi"

Nainen toivottaa kotona tehtävät kauneushoidot hittoon, ja pyytää muilta Imgur-käyttäjiltä apua ammeesta ylös pääsemisessä. Eräs käyttäjistä moitti naisen hölmöyttä, ja muistutti, ettei kookosöljy sovi kylpykäyttöön.

– Se voi muuttua jälleen kiinteäksi viemärissä ja aiheuttaa tukoksen, käyttäjä muistuttaa jälkiviisaana.

Denshan sai myös hyödyllisen vinkin. Häntä kehotettiin täyttämään amme vedellä uudelleen, jotta öljy kelluisi veden pinnalla. Kikka toimi. Denshan kertoo paenneensa ammeesta täyttämällä sen vedellä, ja puhdistamalla ammeen saippualla. Operaatiossa kesti puoli tuntia.

– Valkoisen tytön typeryyttä parhaimmillaan, hän moitti itseään kommenttikentässä.

Nainen sai myös huomata, että kylpykuvan jakamisella on seurauksensa.

– Kävi ilmi, että aika monella täällä on jalkafetissi, hän kommentoi tarkastettuaan viestikansionsa.

Lähteet: Imgur, Mirror

***

Lue myös:

    Uusimmat