Naiselle ei tarjoiltu enää samppanjaa lennolla – hermostui niin, että kone joutui tekemään pakkolaskun

Samppanjatarjoiluun pettynyt nainen aiheutti koneen pakkolaskun.

Oikeiden hätätapausten lisäksi voi tapahtua monia kummallisia asioita, joiden vuoksi lentokone ei voi muuta kuin suunnata lähimmälle kentälle. Hiljattain uutisoitiin esimerkiksi tapauksesta, jossa lentokone joutui tekemään pakkolaskun erään matkustajan saatua tietää miehensä salasuhteesta lennon aikana.

Viime viikonloppuna lento Moskovasta Zürichiin joutui tekemään pakkolaskun Saksaan, vaikka oli enää tunnin matkan päässä määränpäästään. Kyse ei ollut viasta lentokoneessa, vaan erään bisnesluokan matkustajan aggressiivisuudesta, kertoo Travel and Leisure.

Aggressiivisuus juonsi juurensa hetkeen, jolloin matkustamon henkilökunta kieltäytyi tarjoilemasta naiselle enää lisää samppanjaa. 44-vuotias matkustaja ei kiellosta perustanut, vaan jatkoi vaatimuksiaan kuohuvasta. Kun henkilökunta kerta toisensa perään kieltäytyi tarjoilemasta naiselle enää lisää, hän alkoi ravata pitkin matkustamoa tarttuen jopa erästä henkilökunnan jäsentä ranteesta.

Loppujen lopuksi lentokoneella ei ollut muuta mahdollisuutta kuin suunnata lähimmälle kentälle, jossa viivästys kesti 45 minuuttia. Matkustajalle määrättiin 5 900 dollarin sakot.

Nainen ei suinkaan ole ainoa samppanjatarjoiluun pettynyt matkustaja. Aiemmin tänä vuonna eräs kanadalaismies haastoi käyttämänsä lentoyhtiön oikeuteen, sillä hänelle oli tarjoiltu vain kuohuviiniä aidon samppanjan sijaan.

***

Lue myös:

    Uusimmat