Mainos

Nainen sai tietää miehensä uskottomuudesta – lentokone joutui tekemään pakkolaskun

Indonesian Balille matkalla ollut lentokone joutui tekemään pakkolaskun väkivaltaiseksi yltyneen perheriidan vuoksi.

Erikoinen tilanne sai alkunsa viime sunnuntaina Qatar Airwaysin lennolla Qatarista Baliin. Miehensä ja lapsensa kanssa matkustanut iranilaisnainen aiheutti lennolla niin paljon häiriötä, että kapteeni katsoi pakkolaskun ja perheen poistamisen lennolta parhaimmaksi vaihtoehdoksi.

Alkoholilla oli tietojen mukaan osuutta tapahtuneeseen

Aviomiehen nukahdettua vaimo oli tarttunut miehensä puhelimeen ja päässyt käsiksi sen sisältämiin tietoihin käyttämällä nukkuvan miehensä sormea puhelimen sormenjälkitunnistimessa. Puhelimen selailu paljasti naiselle ikävän totuuden miehensä uskottomuudesta.

Vaimo ei suhtautunut saamiinsa tietoihin tyynesti, vaan asiasta vihastunut nainen ryhtyi lyömään vieressä istuvaa miestään henkilökunnan rauhoittamisyrityksistä huolimatta. Kun henkilökunta ei saanut naista rauhoittumaan, lentokoneen kapteeni päätyi tekemään pakkolaskun Intian Chennaihin. Times of Indianin uutisen mukaan alkoholilla oli osuutta tähän erikoiseen tilanteeseen.

Viranomaisten mukaan perhe oli poistettu lennolta, jonka jälkeen kone jatkoi matkaansa kohti määränpäätään Balia. Tietojen mukaan perhe vietti päivän Chennain lentokentällä ja jatkoi matkaansa myöhemmin kohti Kuala Lumpuria toisen lentoyhtiön lennolla. Poliisitoimia ei tilanteen selvittämiseksi tarvittu.

Lähde: NyDailyNews

***

1:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.