Nainen väittää Samsung Galaxy Note9:n syttyneen palamaan laukussaan – aiheutti vaaratilanteen hississä

Samsungin tuore Galaxy Note9 -älypuhelin väitetysti älykuumentui ja syttyi palamaan New Yorkissa.

Nainen, kiinteistövälittäjä Diane Chung, on nostanut asiasta oikeusjutun Samsungia vastaan. Tapauksesta on kertonut New York Post.

Väitteiden mukaan puhelin kärähti laukussa hieman keskiyön jälkeen 3. syyskuuta Chungin matkustaessa hississä. Naisen kertomuksen mukaan puhelin ”tuli erittäin kuumaksi” sitä käytettäessä, jonka jälkeen hän laittoi sen laukkuun. Tämän jälkeen nainen on kertonut kuulleensa viheltävän ja vinkuvan äänen, ja huomanneen laukustaan tulevan paksua savua.

Chung asetti tämän jälkeen laukkunsa hissin lattialle yrittäen tyhjentää sen. Tässä yhteydessä hänen sormensa jo paloivat. Lopulta puhelin putosi lattialle, ja Chung kertoo menneensä paniikkiin ja painaneensa vain hissin eri kerrosten nappeja savun täyttäessä hissiä. Aulaan päästyä hän potkaisi kertomuksensa mukaan savuavan puhelimen ulos hissistä.

Paikalle sattuneen ulkopuolisen henkilön kerrotaan lopulta nostaneen puhelimen kankaan avulla vesisankoon.

Chungin mukaan puhelimen palo tuhosi hänen laukkunsa sisällön ja aiheutti hänelle traumaattisen kokemuksen. Chung hakee Samsungilta korvauksia sekä Galaxy Note9:n myynnin lopettamista.

Samsung on kommentoinut, ettei se ole saanut rapotteja muista vastaavista tapauksista ja kertonut tutkivansa asiaa.

Luonnollisesti tilanteeseen kohdistuu aivan erityistä huomiota, koska kaksi vuotta sitten Samsung joutui takaisinkutsumaan kahdesti ja lopulta lopettamaan kokonaan Galaxy Note7 -älypuhelimensa myynnin sen akusta johtuneiden ylikuumenemisongelmien takia.

Samsung on vakuuttanut Galaxy Note9:n olevan turvallinen ja hyödyntää myös sen kanssa Galaxy Note7 -katastrofin jälkeen käyttöön ottamaansa tiukkaa kahdeksanosaista tarkistusprosessiaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja