Puhelin räjähti nelivuotiaan päälle – Samsung yritti sovitella, perhe vaatii mittavia korvauksia

1:15

Kiinalaisperhe on haastamassa Samsungin oikeuteen räjähtäneen akun aiheuttamista vaurioista taaperoikäiselle tytölle. Aiheesta uutisoivat GizChina ja Softpedia News

VIDEO: Tästä syystä Samsung veti markkinoilta Galaxy Note 7 -puhelimen vuonna 2016.

Maaliskuussa 2017 4-vuotiaalla kiinalaistytöllään oli sängyn vieressä Samsungin Galaxy Note 4 -puhelin latauksessa. Tytön isä Feng Lingling oli herännyt aamuyöllä tyttärensä itkuun, ja huomannut kauhukseen, että puhelimen akku oli räjähtänyt.

Räjähdys oli polttanut pikkulapsen sänkyä ja aiheuttanut tämän käteen ja kasvoihin toisen asteen palovammoja. Silloin raportoitiin, että tytön kasvot jäisivät pysyvästi runnotuiksi.

Samsung tarjosi korvausta, perhe vaatii enemmän

Eteläkorealainen Samsung pahoitteli tapahtunutta syvästi ja tarjosi perheelle korvauksena 10 000 Kiinan juania, noin 1 250 euroa.

Tytön isä Feng Lingling oli kuitenkin sitä mieltä, ettei korvaus ollut riittävä. Nyt Softpedia News kertoo, että mies on jättänyt oikeuskanteen Samsungia vastaan.

Perhe vaatii 1,69 miljoonaa juania, noin 210 000 euroa korvauksia puhelimen räjähdyksestä aiheutuneista vahingoista.

Samsung ei ole vielä kommentoinut julkisesti asiaa. Se kertoo perehtyvänsä tapaukseen ja sen todisteisiin vielä tarkemmin.

Samsungin puhelimet räjähdelleet useasti

Linglingin perheen mielestä Samsung tietää, että sen tuotteissa on räjähdysvaara, mutta se silti jatkaa vastaavien tuotteiden myymistä.

Samsungin puhelimia poistettiin tuolloin markkinoilta jopa kolme miljoonaa kappaletta.

***

0:18

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja