Nainen tutustui raskaana olevaan Samanthaan lennolla – päätyi adoptoimaan tämän lapsen: "Ihmeitä tapahtuu"

Samantha Snipes päätyi lentokoneessa istumaan Temple Phippsin viereen. Naisten välille muodostui side, joka muutti kummankin elämän.

Yllä olevalla videolla adoptioäiti kohtaa adoptioon antamansa lapsen!

Vuonna 2016 Samantha Snipes osti matkalipun Yhdysvaltain sisäiselle lennolle. Se muutti hänen elämänsä. Snipes päätyi istumaan koneessa Temple Phipps -nimisen naisen viereen.

Suunnitelmana oli antaa lapsi adoptioon

Snipes ja Phipps alkoivat jutella. Snipes, tuolloin 24, oli juuri lähtenyt huonosta ihmissuhteesta. Hän oli kahdeksannella kuulla raskaana.

Snipesin suunnitelmana oli antaa lapsi perheensä huollettavaksi tai adoptioon. Phipps oli aina unelmoinut äitiydestä, muttei ollut vielä onnistunut toteuttamaan haavettaan. Hän antoi Snipsille puhelinnumeronsa siltä varalta, että tämä tarvitsisi apua tai juttukaveria.

Saavuttuaan määränpäähänsä naiset erosivat. Snipesin synnytys käynnistyi kolme päivää myöhemmin – kolme viikkoa etuajassa!

Hän synnytti terveen poikalapsen, mutta tilanne oli niin stressaava, että Snipes päätyi soittamaan Phippsille. Lennolla käydyn juttutuokion jälkeen soittaminen "vain tuntui oikealta", Snipes kuvasi myöhemmin.

"Se sai minut päättämään, että tämä on oikea ratkaisu"

Phipps tuli sairaalaan tapaamaan kaksikkoa.

– Hän näytti siltä, että hänestä tulisi ihana äiti pojalle. Hän näytti jo rakastavan poikaa pideltyään häntä tunnin. Hän näytti tuntevan kaikkia niitä asioita, joita itse en tuntenut, ja minä sain nähdä sen. Se sai minut päättämään, että tämä on oikea ratkaisu, Snipes kommentoi ABC Newsille .

Lapsi sai nimekseen Vaughn. Phipps adoptoi hänet.

Phipps ja Snipes pitivät yhteyttä lapsen syntymän jälkeenkin – Snipes muutti lähemmäksi Phippsiä, ja kaksikko tekee nyt töitä yhdessä. Phipps kannustaa muitakin äitejä olemaan menettämättä toivoaan.

– Voitin ehdottomasti vauvalotossa. Ihmeitä tapahtuu, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja