Äidin epäillään hukuttaneen 2-vuotiaan tyttärensä kylpyammeeseen USA:ssa – saattoi olla keskellä tekoa soittaessaan hätäkeskukseen: "Tapauksen kutsuminen järkyttäväksi olisi vähättelyä"

Naista syytetään 2-vuotiaan tyttärensä hukutusmurhasta yhdysvalloissa 1:35
Poliisi kuvailee kaamean tapauksen yksityiskohdat: "Löysimme lapsen kasvot ylöspäin ja täysissä pukeissa kylpyammeesta"

Poliisin mukaan yhdysvaltalaisäiti hukutti 2-vuotiaan tyttärensä asunnossaan lauantaina. Nainen on nyt vangittu, ja häntä syytetään murhasta. Katso videolta poliisin kuvaus tapahtumien kulusta.

– Tapauksen kutsuminen järkyttäväksi olisi vähättelyä, toteaa poliisi CNN:n videolla.

Nevadan osavaltiossa asuva äiti soitti hätänumeroon kolmen aikaan päivällä kertoakseen, että hänen 2-vuotias tyttärensä oli hukkunut kylpyammeeseen. Hätäkeskuspäivystäjä yritti useiden minuuttien ajan ohjeistaa äitiä nostamaan lapsen vedestä ja aloittamaan elvytyksen. Poliisin mukaan nainen ei noudattanut ohjeita.

Poliisi saapui asunnolle, mutta äidillä kesti useita minuutteja päästää heidät sisään. Asunnossa poliiseja odotti kaamea näky. Elvytys aloitettiin välittömästi, mutta lapsi todettiin kuolleeksi sairaalassa.

– Löysimme lapsen kasvot ylöspäin ja täysissä pukeissa kylpyammeesta, joka oli täynnä vettä, poliisi kuvailee.

Nainen on nyt vangittu, ja häntä syytetään tyttärensä murhasta. Poliisi oli kutsuttu samaan asuntoon saman päivän aamuna perheriidan takia. 

Tapauksesta uutisoi CNN.

Lue myös:

    Uusimmat