Mainos

Nainen säästi melkein tuhat euroa viikossa – näin se onnistui: "Minun ei tarvinnut uhrata mitään!"

Tämä äiti säästi viikossa huikeat 1200 dollaria.

Australialainen Michelle Thompson-Laing, 32, teki sen, mistä moni vain haaveilee: hän säästi paljon rahaa lyhyessä ajassa. Daily Mailin mukaan Thompson-Laing säästi viikossa yli 1200 dollaria, noin 915 euroa.

– Minun ei tarvinnut uhrata mitään, kytätä rahanmenoa tai muuten budjetoida erityisesti tätä tarkoitusta varten. Se oli käytännössä ”ilmaista rahaa”, Thompson-Laing kuvaa.

Näin hän sen teki!

Myy turhat tavarasi

Käy läpi kodin tavarat. Myy ne Facebook-kirpputorilla. Jos tavara ei liiku viikossa, se lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, ellei kyseessä ole suuri ja arvokas esine, esimerkiksi auto.

Säästö viikossa: 345 dollaria

Mitä myytiin: Thompson-Laing myi muun muassa lastenvaatteita 30 dollarilla, pelejä ja palapelejä 20 dollarilla ja ompelukoneen 230 dollarilla.

Vertaile vakuutukset

Thompson-Laing kävi läpi perheensä vakuutukset, vertasi hintoja ja vaihtoi vakuuttajaa. Hän myös sai palveluntarjoajaa vaihtaessaan takaisin jo maksamiaan vakuutusmaksuja, joilla sitten maksoi uusia vakuutuksia.

Säästö: 702 dollaria

Miten säästettiin: 489,70 dollaria autovakuutuksia vaihtamalla, 26,30 kuukausittaisesta henkilövakuutuksesta ja 186 dollaria kotivakuutuksesta.

Säästä ruokakaupassa

Viikon aikana Thompson-Laing onnistui säästämään ruokakustannuksistaan, idioottivarmalla tavalla: hän osti vain tarpeellisia tuotteita.

Säästö: 111 dollaria

Miten säästettiin: Thompson-Laing osti koko viisihenkisen perheen ruoat 38 dollarilla. Lisäksi hän hyödynsi jo kaapeista löytyviä tuotteita ja pakasti ruokaa.

Säästä kolikoita

Kodin laatikoissa, laukkujen pohjilla ja erinäisissä muissa piiloissa viihtyy runsaasti rahaa. Käy läpi satunnaiset purnukat ja takkien taskut!

Paljonko säästettiin: 81,25 dollaria

Miten säästettiin: Thompson-Laing keräsi kolikoita lompakostaan ja kumppaninsa lompakosta.  Lisäksi hän löysi rahaa erinäisistä piiloista ympäri asuntoa!

***

8:30

9:56

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.