Mainos

30 000 euroa säästöön kahdessa vuodessa: Pariskunta aikoo jäädä eläkkeelle 40-vuotiaina – kertovat nyt, miten

Työ julkkiksia vilisevissä baareissa avitti naisia säästämään lähes 30 000 euroa kahdessa vuodessa.

Lindsey Bryantilla, 38, ja Vicki Wrightilla, 35, on kunnianhimoinen suunnitelma. He aikovat jäädä pian eläkkeelle huolimatta siitä, että ovat tuskin nelikymppisiä! Pariskunnalla on taito säästää rahaa.

Aluksi Bryantilla ja Wrightilla oli asunto sekä lainaa 160 000 puntaa, eli noin 192 000 euroa. Maksettuaan asunnon he eivät jääneet lepäilemään, vaan ostivat uuden, noin 361 000 euron asunnon kolmen vuoden kuluttua. Pari käy myös hulppeilla lomilla ja ajaa hienoja autoja.

8:30

Nyt kaksikko on paljastanut salaisuuden elämäntapansa taustalla. Se on naurettavan helppo: he etsivät aina halvimman diilin, ja panevat säästyneet rahat asuntolainan maksuun.

Bryant ja Wright käyttivät metodia vuosia kaikissa ostoksissaan. He säästivät jopa 20-pennisiä ostamalla halvempaa juomaa lounaalla! Parin mukaan ihmiset ajattelevat, ettei "parilla kolikolla" voi maksa asuntolainaa, mutta yksi illallinen ulkona juomineen voi tehdä kuusikymppiä kahdelta hengeltä. Saman rahan voisi käyttää paremminkin.

"Kaikki perustuu siihen, ettei tarvitse olla ilman"

Säästöinto alkoi, kun Bryant ja Wright pääsivät töihin hienoihin ravintoloihin, joissa tipit olivat valtavia. Työ julkkiksia vilisevissä baareissa auttoi naisia säästämään 25 000 puntaa, noin 30 000 euroa, kahdessa vuodessa.

– Teimme seitsemän päivää työtä viikossa kuuden kuukauden ajan ja katsoimme pankkitiliemme saldon vain nousevan ja nousevan, Bryant kuvaa.

Kun pari osti ensimmäisen asuntonsa, he lupasivat toisillensa maksavansa asunnon viidessä vuodessa.  Naiset laskivat, millainen tilipussi sallisi sekä lainan maksamisen että elämisen. Varsinaista budjettia heillä ei ole koskaan ollut.

Säästövinkit eivät kuitenkaan lopu tähän. Sekä Bryant että Wright muun muassa myyvät tavaroitaan netissä ja tekevät kumpikin yhden päivän ylitöitä kuukaudessa. Naisten mukaan on tärkeää neuvotella paitsi ostoksilla tuotteen hinnasta, myös työmarkkinoilla palkasta. He uskovat, ettei työtarjous haihdu savuna ilmaan, jos työnhakija "kehtaa pyytää ylimääräistä kahta tonnia vuodessa".

Töissä Bryant tienaa noin 36 000 euroa, Wright noin 48 000 euroa vuodessa. Mirror-lehden mukaan tähän lisätään vielä bonukset.

– Kaikki perustuu siihen, ettei tarvitse olla ilman – ostamme vain, mitä haluamme, katsomme, saisiko sen halvemmalla, ja säästämme sitten erotuksen. Se, ja tulojamme lisäävien hyvien päätösten tekeminen säästää meille rahaa, Wright sanoo.

– Sanoisin suurimmalle osalle ihmisistä, että jos he todella haluaisivat maksaa asuntolainansa etuajassa, he luultavasti voisivat tehdä niin, Bryant sanoo.

15:05

"Heidän 'salaisuutensa' on kaksi massiivista palkkashekkiä"

Kaksikko suunnittelee eläköitymistä 40-vuotiaina. Nyt he etsivät taas uutta asuntoa.

– Tahdonvoima on avain kaikkeen. Se on tärkeämpää kuin valojen sammuttaminen tai budjettiruokien syöminen, Bryant kuvaa.

Lienee selvää, että parin tarina on kerännyt runsaasti vinoilevia kommentteja.

– Eli, heidän salaisuutensa oli säästää rahaa? Vitsit, miksen minä tullut ajatelleeksi tuota, Bilaal Azlam kommentoi Ladbible-sivustolla.

– Siis salaisuus on olla valmiiksi rikas? Haistakaa huilu, Victoria Rose Gargett irvailee.

Moni kommentoija huomauttaa, ettei rahan säästyminen ole ihme, kun pari käy töissä eikä elätä yhtäkään lasta.

– Heidän "salaisuutensa" on kaksi massiivista palkkashekkiä, Stephen Reid toteaa.

 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.