Mainos

Nainen putosi risteilijän kannelta – löydettiin kaksi päivää myöhemmin merestä elossa

Kiinalaisnainen putosi veteen Japanista Kiinaan matkalla olleen Royal Caribbean -risteiljän kannelta. Hänet löydettiin vasta 38 tunnin päästä putoamisestaan – hengissä.

32-vuotias Shanghaista kotoisin oleva nainen oli vanhempineen matkalla kohti kotia suurella risteilijäaluksella. Nainen oli lähtenyt kävelemään ympäri alusta, eikä enää palannut.

Vanhemmat järjestivät yli satahenkisen etsintäpartion tyttärensä löytämiseksi, mutta turhaan.

Lopulta poliisi kertoi tyttären isälle, että jos tyttö on pudonnut kannelta, hän tuskin on selvinnyt 20-metrisestä pudotuksesta mereen. 

Nainen nukkui kelluessaan

Kaksi päivää myöhemmin murheen murtama isä sai puhelinsoiton. Puhelimen toisessa päässä kerrottiin, että paikallinen kalastusalus oli löytänyt hänen tyttärensä kellumasta meressä, hengissä. 

– Vasta kun kuulin hänen äänensä pystyin uskomaan hänen olevan hengissä. Tämä on ihme, isä iloitsee ja lisää, että hänen tyttärensä on hyvä uimari ja oli pystynyt kellumaan meressä, myös silloin kun oli nukahtanut. 

Nainen on sittemmin kertonut tippuneensa, kun hän oli kurottautunut kaiteen yli katsomaan merta.

Naisen löytänyt kalastaja kommentoi hänen tilaansa vakaaksi. China Daily -lehdelle antamansa lausunnon mukaan naisella oli vain muutamia ruhjeita käsissään.

Vaikka tällä tarinalla olikin onnellinen loppu, ovat risteilijäaluksilta tippumisen tilastot synkkiä. Vuonna 2015 ainakin 27 ihmistä tippui mereen. Yleensä tippumiset liittyvät itsemurhiin tai humalatilaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.