Mainos

Nainen puki minihameen häihin, joutui kourituksi – "muiden naisten käytös on kuvottavaa"

Liz Krueger joutui häissä kiusatuksi asunsa vuoksi.

Sopiiko minihame hääasuksi? Tähän kysymykseen vastaaminen asiallisesti on ilmeisen vaikeaa.

Uusiseelantilainen Liz Krueger julkaisi Instagramissa kuvan minihameesta, johon hän pukeutui hellepäivänä häissä. Samalla Krueger kertoi joutuneensa häissä kiusatuksi asunsa vuoksi; eräs nainen oli esimerkiksi läpsinyt häntä takamukseen, koska ”muut naiset yllyttivät”, kertoo Daily Mail. Kruegerin päälle oli myös kaadettu olutta.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Onneksi minulla on paksu nahka, kykenen nauramaan asioille enkä ota niitä henkilökohtaisesti. Rinnallani on hyviä ystäviä ja puoliso, Krueger kirjoitti Instagram-kuvan yhteyteen.

Uusiseelantilainen radioasema julkaisi kuvan minihameasusta kysyen sopiiko se häihin. Vastaukset jakautuivat kahtia: osa vastaajista piti asua sopimattomana ylipäätään minkäänlaiseen käyttöön, toiset taas kannustivat Kruegeria ja muistuttivat, että häihin kuuluu puketua upeasti.

– Muiden naisten käytös on kuvottavaa. Olisin enemmän huolissani siitä, että olen tekemisissä heidänlaistensa ihmisten kanssa, kuin ystävästä, jolla on tämä asu, eräs vastaaja kuittasi.

Osa kommentoijista piti asua epäsopivana häihin, mutta muistutti, ettei se ole syy kiusata.

– Ollaanpa rehellisiä, muut naiset olivat varmaankin kateellisia, että tämä nainen näyttää niin upealta tällaisessa mekossa, eräs kommentoija totesi.

Älä usko muotimyytteihin!

2:32

Lähde: Dailymail.co.uk, Instagram

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.