Mainos

Nainen pelasti poninsa maastopalon tieltä autonsa takapenkillä – ”Autoni ei koskaan enää tuoksu samalta”

Kaliforniassa riehuvat tuhoisat maastopalot ovat pakottaneet ihmiset suojautumaan ja pakenemaan turvallisemmille alueille. Monet ovat pakanneet kaikki perheenjäsenensä autoon – lemmikit tietenkin mukaan lukien.

Santa Rosassa asuva Lauren Mesaros päätti paeta kolmen hevosensa kanssa viime viikolla, kun maastopalo oli enää puolentoista kilometrin päässä hänen kodistaan. Nainen kohtasi kuitenkin lähes mahdottomalta tuntuvan ongelman: ystävältä lainattuun hevoskuljetuskärryyn mahtui vain kaksi hevosta ja liekkimeri lähestyi.

Mesaros ei halunnut jättää yhtään hevosista, joten hän päätyi varsin yllättävään ratkaisuun: kaksi tammaa hän laittoi kuljetuskärryyn, ja Stardust-nimisen ponin autonsa, vuoden 2001 Honda Accordin takapenkille.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hondansa takapenkille Mesaros sai ponin houkuteltua porkkanan ja ystävänsä avulla, jota nainen kutsuu 'hevoskuiskaajaksi'. Operaatio sujui varsin helposti.

– Hän itseasiassa käveli autoon aivan kuin koira, Mesaro kertoo SF Gate -sivustolle.

Onneksi Mesaron koti kuitenkin säästyi maastopalon tuhoilta. tuuli kääntyi. Hänen autonsa ei kuitenkaan selvinnyt täysin vaurioitta.

– Autoni ei koskaan enää tuoksu samalta. Takapenkki on hiukan haiseva, mutta Stardust selvisi, nainen toteaa.

Facebookissa julkaistu Mesaroksen naapurin ottama kuva Hondassa matkustavasta ponista on kerännyt jo yli 17 tuhatta jakoa ja 12 tuhatta reaktiota.

Lähteet: The Drive, SF Gate, Facebook

***

0:31

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.