Nainen on käyttänyt pelkkiä urheilurintaliivejä yli kaksi vuotta – selittää syyn: "Olin tuohtunut, etten tajunnut tätä elämää helpottavaa niksiä aiemmin"

0:36

Hääpukuaan sovittaessaan newyorkilainen Matti Sgrecci tajusi jotakin: hänen elämänsä paranisi huomattavasti, jos hän käyttäisi aina urheilurintaliivejä. Nyt nainen kertoo, mitä on oppinut käytettyään urheiluliivejä yli kahden vuoden ajan!

Video: Kehonpainoharjoitteluun erikoistunut personal trainer ja lifestyle-bloggaaja Nana Heikkilä näyttää kuinka rintalihaksia voi treenata tehokkaasti.

Amerikkalaisella Matti Sgreccillä on kotonaan kassillinen rintaliivejä. 13 liivit eivät kuitenkaan ole menossa käyttöön, sillä Sgrecci käyttää nykyisin pelkkiä urheiluliivejä.

– Nyt, 30-vuotiaana, rintamukseni ja minä emme koskaan ole olleet onnellisempia – ja nuo 13 hylätyt liivit ovat menossa lahjoitettavaksi, Sgrecci kertoo Women's Health -lehdessä.

"Urheiluliivit pitivät pelätyn 'tissihien' kurissa..."

Jo aiemmin Sgrecci käytti urheiluliivejä työpäiviensä aikana. Hän on leipuri ja halusi liivit, jotka hengittävät ja pitävät rinnat kurissa.

Urheiluliivit pitivät pelätyn 'tissihien' kurissa, eikä niistä tullut kosteita sieniä, jotka roikkuvat kiinni rinnoissani. Eivätkä ne murentuneet ja kiertyneet metallin ja irtolankojen täyttämäksi solmuksi, jos heitin ne pesukoneeseen (ja sitten kuivausrumpuun). Koska yksi asia on varma: kun olen tehnyt koko päivän töitä, en aio käyttää iltojani pessen alusvaatepyykkiäni käsin.

Tajusi urheiluliivien ylivertaisuuden morsiuspukua kokeillessaan

Sgrecci tajusi urheiluliivien viehätyksen ollessaan kokeillessaan morsiuspukua. Peilin edessä seistessään hän toivoi, että olisi pienirintaisempi, jotta mekon sovittaminen olisi helpompaa. Sgrecci tajusi, että halusi rintojensa olevan hieman litistetyt, paikoilleen tuetut ja virtaviivaiset – ja urheiluliiveillä tähän tulokseen voisi päästä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Vaikka hän ei käyttänytkään morsiuspukunsa alla urheiluliivejä, idea oli tullut jäädäkseen.

– Voin laskea yhden käden sormilla ne päivät, joina olen näiden 2,5 vuoden aikana käyttänyt tavallisia liivejä, Sgrecci sanoo.

"Kerrankin paitani kulki kauniisti poveni yli"

– Kun vedin suosikkitoppini ensimmäistä kertaa leveiden, hieman puristavien aktiiviliivieni yli, olin tuohtunut itselleni siitä, etten tajunnut tätä elämää helpottavaa niksiä aiemmin, Sgrecci kuvailee.

– Kerrankin paitani kulki kauniisti poveni yli. Se ei venynyt tai vääntynyt epäimartelevasti. Alusvaatteideni malli ei ollut selvä. Minun ei koko päivänä tarvinnut kohentaa nauhoja tai olkaimia, eikä mikään kohta kehostani särkenyt tai ärtynyt.

Sgreccistä tuli urheiluliivien vannoutunut kannattaja. Hän havaitsi, että liivit sopivat minkä tahansa vaatekappaleen alle. Sgrecci ei kuitenkaan sekoita urheilun aikana käytettäviä liivejä muihin, eikä käytä neonvärisiä tai logoin koristeltuja liivejä.

– Olen havainnut useita asioita, joita en osannut odottaa: tiedätkö, miten paljon mukavampaa on istua autossa tai lentokoneessa tuntikausia, kun hakaset eivät uppoa selkärankaasi? Tai miten paljon helpompaa on pukeutua liiveihin, jotka suljetaan edestä?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja