Nainen luuli löytäneensä "sen oikean" – tyly viesti paljasti totuuden: "Varo, kehen luotat"

8:11

'Liian hyvää ollakseen totta'. Tuttu sananparsi kävi toteen, kun Alita luuli löytäneensä unelmiensa miehen. Todellisuudessa mies oli kuitenkin valehdellut hänelle.

Yhdeksän vuotta sinkkuna ollut Henriikka kertoo, miten hän suhtautuu Tinderiin ja miten deittailu on muuttunut, katso yllä oleva video!

Joskus nettideittimaailmassa tuntuu todella hankalalta löytää sitä oikeaa. Ja joskus, kun niin luulee käyneen, voi täydellinen deitti osoittautua täysin muuksi.

Australialainen Alita Brydon kertoo MamaMia-sivustolla, kuinka hän aloitti erään miehen kanssa viestittelyn Tinderissä. Vaikka mies asui kahden tunnin ajomatkan päässä ja oli kiireinen työnsä ja lastensa takia, hän oli saatavilla puhelimen välityksellä.

Kaksikko viestittelikin aina heti heräämisestä siihen asti, että he kävivät nukkumaan.

– Vaihtamamme viestit olivat henkilökohtaisia, intiimejä, mutta silti niin arkisia. Puhelimeni täyttyi kuvista, jossa hän teki ruokaa – hän opasti minulle askel askeleelta, kuinka tehdä pastaa, Alita selittää.

Alita oli koukussa mieheen ja tämän viesteihin.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Täydellisten treffien kamala päätös

Eräänä päivänä mies tekstasi, että saapuisi kaupunkiin viikonloppuna. Kun kaksikko näki, mies suuteli Alitaa ja he viettivät yhdessä onnistuneet treffit.

Alita oli varma, että hän oli tavannut sen oikean. Hän meni nukkumaan onnellisena ja toiveikkaana yhteisestä tulevaisuudesta.

Seuraavana aamuna Alita odotti mieheltä viestiä, kunnes sellainen pomppasi puhelimen ruudulle.

– Pysy kaukana poikaystävästäni, tuntemattomalta naiselta Facebook Messengerin kautta tulleessa viestissä luki.

Alita oli järkyttynyt – hänestä oli tietämättään ja vahingossa tullut se toinen nainen.

"Ole varovainen, kehen luotat"

Kun Alita kyseli naiselta tilanteesta tarkemmin, tämä kertoi, että oli tavannut miehen sen jälkeen, kun Alitasta ja tästä oli tullut matcheja Tinderissä.

Siitä lähtien nainen oli seurustellut miehen kanssa, he suunnittelivat yhteen muuttoa, olivat tavanneet toistensa perheet ja mies oli jopa ostanut sormuksen.

– En koskaan tavoittelisi miestä, jolla on jo kumppani. Ja tekisin mitä tahansa tehdäkseni tekemättömäksi sen tuskan, jota aiheutin sille naiselle, jota satutin. Mutta en tiennyt. Joten kaikki, mitä voin saada tästä raastavasta ja kylmästä oppitunnista on, että varo, kehen luotat.

Lähteet: MammaMia, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja