Mainos

Nainen luuli ajaneensa kojootin hengiltä – totuus paljastui vasta kymmenien kilometrien jälkeen

Älä huoli, tilanne ei ole niin paha, miltä se voi ensi alkuun näyttää. Tarinalla on onnellinen loppu.

Kanadalainen Georgie Knox oli ajamassa työpaikalleen aikaisin lauantaiaamuna, kun hän huomasi kojootin juoksevan auton eteen. Hän ei kuitenkaan ehtinyt valtaltienopeuksissa tekemään mitään, vaan rysäytti päin eläintä. Knox oletti kojootin jääneen alle ja siirtyneen ajasta ikuisuuteen, kuten yleensä autojen ja pienten eläinten valitettavissa kohtaamisissa tapahtuu.

Knox jatkoi matkaansa, mutta pysähdyttyään liikennevaloihin puolen tunnin päästä, viittilöitiin hänelle viereiseltä työmaalta, että auton keulassa on jotain. Kojootti, jonka yli Knox luuli ajaneensa, oli hengissä, mutta jumissa törmäyksessä hajonneessa etusäleikössä. Se oli matkustanut auton keulassa yli 30 kilometriä. Knox kertoo kojootin vain katselleen häntä ja räpytelleen silmiään.

​​​​​​​


Knox soitti paikalliselle eläinsuojeluyhdistykselle, joka saapui vapauttamaan kojootti-paran ja tarkistamaan tämän kunnon. Kävi ilmi, että se selvisi tilanteesta mustelmilla eikä ollut hoidon tarpeessa, joten se päästettiin takaisin luontoon. Oli onni onnettomuudessa, että kojootti osui juuri Knoxin Toyota Corollaan, jonka muovinen etusäleikkö oli juuri sopivalla korkeudella.

– Luontoäidillä oli selkeästi muita suunnitelmia tälle kaverille, Knox kirjoitti Facebookissa.

***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.