Mainos

Nainen liikuttui kuullessaan pariskunnan videopuhelun vauvansa kanssa – kurkkaus ruudulle paljasti totuuden

Nainen liikuttui kuunnellessaan rakastavien vanhempien videopuhelua. Totuus oli kuitenkin suorastaan hulvaton.

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Nichole Nordeman kirjoitti Facebook-tilillään todistaneensa jotain suloista lentokentän ravintolassa. Nordeman kertoo, kuinka kuunteli nuoren pariskunnan juttelevan FaceTime-puhelua vauvansa ja vauvan isovanhempien kanssa.

– Se oli niin suloista ja heillä oli selvästi vakava eroahdistus reissullaan. He lepertelivät ja intoilivat ja huudahtivat, että: "Katsopas sinua, iso poika! Niin iso! Niin komea! Oletko kiltti mummille?" Nordeman kertoo.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun pariskunta oli tiedustellut mummilta kaiken pikkuisen syöttämisestä ja kakkimisesta sekä muistuttaneet suosikkivilteistä ja -leluista, he halusivat vielä kerran sanoa vauvalleen heipat.

– He melkein pyörtyivät ilosta, kun hän oli taas ruudulla. "Äiti ja isä rakastavat sinua! Olet paras poika! Tulemme pian kotiin!"

Nordeman kertoo liikuttuneensa tilanteesta.

– Kirjaimellisesti itkin latteeni, koska se oli niin herttaista, ja käännyin ympäri yrittääkseni nähdä vilauksen vauvasta heidän FaceTime-videollaan.

Totuus oli kuitenkin hieman erilainen kuin nainen olisi voinut kuvitella.

– Se oli keltainen labradorinnoutaja.

"Hauskinta ikinä"

Nordemanin hupaisaa päivitystä on jaettu jo yli 37 000 kertaa ja sillä on yli 115 000 tykkäystä. Päivitystä on myös kommentoitu huikeat 32 000 kertaa. Jotkut kommentoijista myönsivät itsekin kohtelevansa lemmikkiään kuin lasta. Moni sai päivityksestä hyvät naurut.

– Tämä on hauskinta ikinä! Nieleskelin kyyneleitä viimeiseen kappaleeseen asti. Sitten luin viimeisen lauseen ja olin kuolla nauruun, kommentoi Emmy-niminen nainen.

– Ensin itkin, koska pitelin nukkuvaa yksivuotiastani ja kuvittelin itseäni tuollaisena vanhempana. Ja sitten yritin olla herättämättä tuota nukkuvaa poikaa naurullani, totesi puolestaan Jendy-niminen vanhempi.

Lähteet: Mirror, Facebook

***

0:40

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.