Mainos

Nainen laittoi exänsä Skodan myyntiin – katkeraa tilitystä miehisistä avuista

Myynnissä olevia autoja on netti pullollaan, mutta harva myy kulkuvälinettään samoista syistä kuin eronnut brittinainen.

Ensivilkaisulla teksti eBayssä näyttää aivan normaalilta myynti-ilmoitukselta. Tarjolla on vähän muokattu Skoda Fabia vRS, jota on tehty vain rajoitettu erä.

Lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa, että ilmoituksen on jättänyt eron läpikäynyt nainen, joka tuskin on ex-miehensä kanssa enää kovinkaan kummoisissa väleissä.

Nainen vakuuttaa, että harvinaisesta autosta on pidetty hyvää huolta ja se on ollut miehelle vaimoaan tärkeämpi.

– Se on ainut asia, mistä ex-mieheni koskaan välitti, ilmoituksessa kerrotaan.

Nainen paljastaa, että autoa on tuunattu jonkin verran, mutta syy saattaa yllättää.

– Mieheni on varmaankin yrittänyt korvata muita puutteitaan parantelemalla autonsa ominaisuuksia, naisen katkera tilitys paljastaa.

Nainen kertoo myyvänsä autoa ensisijaisesti siitä syystä, ettei hänellä ole aikaa ajella ympäriinsä meluhaittaa tuottavalla, pikkupoikien rallileikkeihin sopivalla menopelillä. Myyjä varoittaakin mahdollista ostajaa siitä, että naapurit tuskin tulevat katsomaan läpi sormien sen aiheuttamaa meteliä.

Loppusilauksen myynti-ilmoitukselle antaa naisen paljastus ex-miehensä kehnoista parkkeerauskyvyistä. Kuka tahansa menettäisi yöunensa tuollaisen tietovuodon jälkeen.

Lähde: Drive Tribe, eBay

***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.