Nätisti pidetty Infiniti G37 Coupe etsii uutta isäntää, mutta ihan kuka tahansa ei kelpaa – entinen omistaja antoi liikkeelle tiukan ehdon

1:12
Infiniti esitteli Detroitin autonäyttelyssä komean sähköautokonseptin.

Tätä vuosikymmenen vanhaa premium-Nissania et voi ostaa vain marssimalla liikkeeseen ja lyömällä rahatukon tiskiin. Ensin on nimittäin selvitettävä, oletko sinä itse tämän auton arvoinen.

Illinois'n Napervillen Infiniti-jälleenmyyjällä on tarjolla parissakin mielessä poikkeuksellinen G37x Coupe. Sen lisäksi, että tämä 10 vuotta vanha sedan on äärimmäisen hienossa kunnossa, ja sen mittarissa on vain 15 000 kilometriä, on auton edellinen omistaja ilmeisen vaativa luonteeltaan.

Autoliike nimittäin vaikuttaa tehneet erikoisen diilin G Coupen edellisen omistajan kanssa. Autosta kiinnostuneet ostajaehdokkaat tullaan näes haastattelemaan auton edellisen omistajan toimesta. Ei siis edes nykyisen omistajan, joka on auto myyvä liike, vaan edellisen.

Auton liikkeelle myynyt henkilö haluaa varmistaa, että hänen rakas Infinitinsä pääsee hyvään kotiin. Tämän voisi ymmärtää paremmin, jos kyseessä olisi esimerkiksi Ferrari, Lamborghini tai joku muu hieman tyyriimpi urheilu- tai luksusauto. Myynnissä olevan G37x Coupen hinta on kuitenkin vain 19 000 dollaria eli rapiat 16 000 euroa.

Tosin kyllä tämäkin jokaisesta nurkastaan vetävä G37x on hieno peli. Hieman yli 300-hevosvoimainen V6 tarjoilee varsin nautittavaa äänimaailmaa, eikä auton kunnossa tosiaan ole moitteen sijaa.

Tapaus osoittanee ainakin sen, ettei auton tunnearvo määräydy hintalapun perusteella.

Lähde: Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja