Nainen käytti edullista itseruskettavaa – muuttui vihreäksi: "Jos en naura, niin itken"

2:53

Brittiläinen nuori nainen levitti iholleen halpaa itseruskettavaa ja muuttui muutamassa minuutissa vihreäksi.

Millaisia vaurioita aurinko saa aikaan ihon alla? Katso yllä olevalta videolta.

Intohimoinen itsensä ruskettaja Danni Bruce, 20, joutui noloon tilanteeseen levitettyään iholleen muutaman euron hintaista itseruskettavaa voidetta. Danni iho nimittäin muuttui päivettyneen sijaan vihreäksi.

Kuvat naisen värikkäästä rusketuksesta nousivat viraalihitiksi, josta ovat uutisoineet esimerkiksi brittimediat The Sun sekä Daily Mail.

Ystävä kutsui Shrekiksi

Danni huomasi rusketuksessaan olevan jotain mätää jo viisi minuuttia ensimmäisen voidekerroksen levittämisen jälkeen. Hänestä oli tulossa ruskean sijaan vihreä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Danni kieltäytyi poistumasta kotoaan ennen kuin itseruskettavan epätoivottu vaikutus on hävinnyt.

– Romahdin täysin. Katsoin peiliin ja koko rintani oli vihreä. Piilottelin kotonani aamutakilla itseni peittäen, Danni kertoo.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Vaikkei Danni halunnut esitellä itseään kadulla, se ei estänyt naista julkaisemasta kuvaa vihertävästä ihostaan internetissä.

Dannin ystävä oli kutsunut naureskellen epäonnista ruskettajaa Shrekiksi, tuoksi vihreäksi animaatiohahmoksi. Ystävä ei ollut ainoa, joka havaitsi yhdennäköisyyden.

– Ihmiset muokkasivat kasvoni Fionan ja Shrekin vartaloihin. Se oli itseasiassa todella hauskaa – en antanut sen järkyttää itseäni. Jos en naura, niin itken, Danni sanoo.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

***

0:57

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja