Nainen jäi tietämättään kiinni pettämisestä – mies kosti "kosimalla"

Joskus kosto on paras lääke. Tähän lääkitykseen uskoo ainakin mies, joka järjesti petturityttöystävälleen elämänsä yllätyksen.

Kun eräs mies sai tietää tyttöystävänsä pettäneen häntä luettuaan naisen ja tämän rakastajan väliset viestit, ei hän alentunut raivoamaan. Itse asiassa hän ei edes kertonut kumppanilleen tietävänsä tämän petoksesta. Sen sijaan mies hautoi kostoa kolmisen viikkoa, ja järjesti sitten tyttöystävälleen yllätyksen. Kodin romanttiset olosuhteet kynttilöineen saivat naisen epäilemättä uskomaan, että ilta päättyisi kosintaan. 

Sen sijaan miehellä oli ihan muuta mielessä. Katso miehen YouTubeen lataama video yllätyksestä, joka sai tyttöystävän taatusti nolostumaan. Nainen saapuu kotiin videolla noin 7 minuutin kohdalla, ja noin 13 minuutin kohdalla hän saa eteensä kaiken paljastavan sydänkortin – luullen todennäköisesti siinä lukevan: "Menetkö kanssani naimisiin?"

Videon ehkä paras hetki on sen loppu. Kun mies on saanut näpäytettyä (ex)tyttöystäväänsä onnistuneesti, poistuu hän Roxetten It Must Have Been Love -laulun siivittämänä ulos, kurvaten sitten tiehensä aurinkolasit kasvoillaan ja tanssimusiikin soidessa.

– Nyt on bileiden aika, mies hehkuttaa.

– Sen siitä saa, kun suututtaa minut, hän vielä lisää, ja toteaa hoitaneensa suhteen lopetuksen tyylillä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat