Mainos

Nainen ja mies vangittiin Lappeenrannan murhasta epäiltynä – pahoin palanut uhri löytyi auton takakontista

0:15

Etelä-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tänään iltapäivällä 20-vuotiaan miehen ja 19-vuotiaan naisen todennäköisin syin murhasta epäiltynä.

13-vuotias poika löysi tiistaina alkuillasta ruumiin palaneen auton takakontista Lappeenrannan Lauritsalan venesatamasta. Poliisi ja pelastuslaitos olivat käyneet palopaikalla jo tiistaina aamuyöllä kolmen jälkeen, mutta auto jäi tutkimatta poliisin mukaan tarkemmin, sillä se oli vielä kuuma ja savusi.

Poliisi tiedotti aiemmin pidättäneensä jutussa kolme miestä ja yhden naisen murhasta epäiltynä. Kaikkien epäiltyjen asuinpaikka on Lappeenranta.

Kaksi epäillyistä on nyt vangittu ja kaksi muuta pysyy pidätettynä.

Ei aiempia rikostuomioita

MTV Uutisten tietojen mukaan nyt vangituilla nuorella naisella ja miehellä ei ole aiempaa rikostaustaa. Heitä ei ole aiemmin tuomittu mistään rikoksista.

Nuorella naisella on ollut oikeudessa käsiteltävänä velkomusasioita, kun häneltä on peritty saatavia. Osa jutuista on ratkaistu ja osa on vielä kesken.

Tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Teemu Liikkanen ei ota kantaa siihen, ovatko epäillyt poliisille entuudestaan tuttuja.

Hän ei kerro toistaiseksi enempää siitä, mikä on voinut olla teon motiivi tai mikä on uhrin suhde nuoriin epäiltyihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.