Nainen hukkasi poikaystävänsä Disney Worldissa – pyysi apua Facebookissa: "Tämä on kummallinen viesti, mutta..."

0:43
Disney-prinsessaksi pukeutunut mies auttoi poliisiauton irti lumihangesta.

Brittany Blake kadotti poikaystävänsä Floridan Walt Disney Worldissa, eikä saanut tätä kiinni, koska miehen kännykästä oli akku loppu. Neuvokas nainen keksi pyytää apua Facebookissa, ja lopulta kadoksissa ollut mies löytyi.

Netissä näkee välillä ilmoituksia, joissa etsitään mieleen jäänyttä uutta tuttavuutta. Brittany Blake sen sijaan päätyi etsimään poikaystäväänsä Regory Turcoa Facebookin kautta, kun pariskunta oli eksynyt toisistaan Floridan Walt Disney World Resortissa. Erikoisesta etsintäoperaatiosta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Regoryn kännykästä oli loppunut akku, joten Brittany ei saanut häntä kiinni. Tuntien etsinnän jälkeen hän päätti kysyä apua suljetusta Disney Worldin kävijöille tarkoitetusta Annual Passholder -Facebook-ryhmästä.

Fox News -sivuston mukaan Brittany kirjoitti ryhmään seuraavan julkaisun: ”Tämä on kummallinen viesti, mutta hukkasin poikaystäväni Disney Worldin Epcot-teemapuistossa, enkä ole löytänyt häntä moneen tuntiin, sillä hänen puhelimestaan loppui akku. Jos näette hänet, voisitteko sanoa, että tavataan meksikolaisessa paviljongissa?”

Tekstin oheen Brittany liitti myös kuvan kadonneesta poikaystävästään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Etsintä tuotti tuloksen

Fox4-sivuston mukaan julkaisuun kertyi kahdessa tunnissa yli 1 300 kommenttia. Etsintäjoukot keksivät jopa ”FINDREGORY” ja ”FINDBRITTANYBF”-hashtagit kadonneen poikaystävän metsästys -kampanjalle.

Brittanyn julkaisu tuotti toivotun lopputuloksen. Minuutteja ennen teemapuiston sulkeutumista Regory löytyi Frozen-veneajelukohteen jonosta.

Brittany kertoi iloiset uutiset myös Facebookissa ja kiitti ihmisiä saamastaan avusta.

"Hän oli juonut koko päivän etsiessään minua. Kiitos muuten kaikille kivoista kommenteista!" hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja