Nainen etsii veljeään, joka katosi Michael-hirmumyrskyssä – veli uskoi selviytyvänsä laudoittamalla ikkunat: "Mexico Beach on poissa, se on tuhottu"

0:30

Nainen yrittää löytää veljensä, joka katosi Michael hurrikaanin aikana. Mexico Beach koki hirmumyrskyn raivon hurjimmillaan.

Lisa Page ei ole kuullut veljestään Dannystä poikkeuksellisen voimakkaan Michael-myrskyn jälkeen. Page oli viimeisen kerran yhteydessä veljeensä vain hetkiä ennen kuin Michael rantautui Floridan osavaltion luoteisrannikolle, uutisoi CNN.

Järkyttävä näkymä tallentui videolle: Mexico Beach otti suoran osuman hirmumyrskystä.

– Hän lähetti minulle tekstiviestin, että he olivat kunnossa. Se oli viimeinen kerta, kun kuulin hänestä, Page kertoo.

Veli katosi Mexico Beachilta keskiviikkona. Hän oli katoamishetkellään tyttöystävänsä asunnolla. Myöskään tyttöystävästä ei ole kuultu toistaiseksi. Asunto sijaitsee hiukan yli kuuden kilometrin päässä rantakaupungista.

– He olivat päättäneet jäädä sinne ja odottaa, että myrsky menee ohi. He olivat laudoittaneet ikkunat, ja hän oli varma, että he selviytyisivät, Page kertoo.

Satoja yhä kateissa

Satoja tuhansia kehotettiin evakuoimaan Floridan rannikolla, mutta suuri osa päätti jäädä varoituksista huolimatta. Viranomaisten mukaan noin 280 henkilöä on yhä kadoksissa hurrikaanin jäljiltä, uutisoi Business Insider Nordic. Myrsky on vaatinut ainakin seitsemän ihmisen hengen.

Page toivoo hiljaisuuden syynä olevan puhelinyhteydet, jotka ovat yhä poikki monin paikoin. Hän myös uskoo, että Danny on saattanut jäädä auttamaan paikallisia ihmisiä.

"En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa"

Myrsky jätti jälkeensä mittavat tuhot erityisesti Floridan luoteisrannikolla, jonne se iski raivoisana neljännen tason hirmumyrskynä. Hurrikaani aiheutti laajoja tulvia, tuhosi rakennuksia sekä kaatoi puita ja sähkölinjoja.

– Mexico Beach on poissa, se on tuhottu. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, kuvailee CNN:n Brooke Baldwin, joka lensi kaupungin yli helikopterilla.

Perheystävä on käynyt paikan päällä löytääkseen Dannyn, mutta tuloksetta. Hän aikoo kuitenkin palata jatkamaan etsintöjä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja