Mainos

Nainen ei halunnut toisille treffeille – pettynyt mies lähetti laskun perään

Nainen päätyi treffeille, jotka eivät päättyneet toivotulla tavalla, mutta jotka antoivat hänelle hyvät naurut. 

Pitkän parisuhteen päättymisen jälkeen englantilainen Lucy Brown, 38, päätti ryhtyä deittailemaan uudelleen. Treffimaailma ei kuitenkaan näyttänyt naiselle heti parhaita puoliaan, sillä kohtaaminen erään miehen kanssa päättyi vähintäänkin oudolla tavalla.

Lasku juomista ja kadonneesta kellosta

Baari-illan jälkeen Brown lähetti tapaamalleen miehelle viestin, ettei hän ollut kiinnostunut lähtemään miehen kanssa toisille treffeille. Tässä vaiheessa asiat saivat aivan uuden suunnan.

Sen sijaan, että mies olisi tyytynyt kohtaloonsa, hän lähetti naiselle viestin ja kehotti tätä maksamaan juomat, jotka hän oli naiselle tarjonnut.

– Minä todella pidin sinusta ja säästin rahaa viedäkseni sinut mukaville treffeille. Jos tämä ei toimi, olisin kiitollinen, jos pystyisit lähettämään minulle korvauksen juomista, jotka ostin sinulle luullen, että ne saavat minut näkemään sinut uudelleen, miehen lähettämässä viestissä kehotettiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miehen mukaan koko ilta tuli kustantamaan 85 puntaa, jonka lisäksi hän pyysi rahaa kellosta, jonka nainen oli vahingossa ottanut mukaansa. Mies ei kuitenkaan halunnut, että nainen lähettäisi kellon hänelle takaisin, sillä se olisi hänen mukaansa sydämensä särkeneelle miehelle aivan liian tuskallista.

Naisen elämän oudoin treffikokemus 

Brown vastasi miehelle maksavansa laskusta puolet ja lahjoittavansa saman verran rahaa aasien pyhättöä varten. Lisäksi hän kertoo vieneensä miehen kellon löytötavarana poliisiasemalle, josta mies voisi sen noutaa.

Hän lisää, ettei ole koskaan ennen nauranut yhtä paljon kuin miehen viestin saatuaan.

– Kun sain viestin, nauroin vedet silmissä, sillä luulin rehellisesti hänen vitsailevan. Mutta sitten ymmärsin hänen olevan tosissaan, Brown kertoo. 

Nainen kertoo näyttäneensä viestin myös työkavereilleen, jotka myös saivat miehen pyynnöstä hyvät naurut.

Vaikka Brown kertoo nähneensä elämänsä aikana paljon kaikenlaista, tämän miehen käytös oli hänelle jotain aivan uutta.

– Minun täytyy sanoa, että tämä mies joka pyysi rahojaan takaisin, oli ehdottomasti oudoin deitti joka minulla on ollut, nainen kertoo.

Lähde: Metro 

***

3:25


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.