Nainen, älä ripustaudu parisuhteeseen! Tähän sinun pitäisi pystyä yksinkin – näin se ei tunnu kiusalliselta

1:07

Jokaisen naisen kannattaa joskus käydä yksin ulkona syömässä. Jos olo tuntuu kiusalliselta ilman seuraa, voi vaikka lukea samalla kirjaa tai jutustella niitä näitä tarjoilijan kanssa.

Kuuntele yllä olevalta videolta seksuaaliterapeutti Elina Tanskasen mietteitä virheistä, joita parisuhteessa tehdään.

Pitkässä parisuhteessa tai perhe-elämän keskellä tekee hyvää omistaa joskus aikaa ihan vain itselleen. Yksi hyvä keino on käydä itsekseen syömässä ravintolassa, vinkkaa Popsugar-sivusto

Yksin syödessä ehtii paremmin paneutua jokaisen suupalan makuun ja tuoksuun. Tilaa siis herkullinen ateria ja nautiskele siitä ajan kanssa!

Joku saattaa kokea yksin pöydässä istumisen äärimmäisen kiusalliseksi. Siinä tapauksessa kannattaa turvautua johonkin seuraavista nikseistä.

Näin et tunne oloasi kiusalliseksi

1. Nappaa kirja kainaloon. Varmasti löytyy sellainen opus, johon olet halunnut syventyä, mutta aika ei ole aiemmin riittänyt.

2. Yksin ollessa olo voi tulla rennommaksi, jos tilaa drinkin tai parikin.

3. Juttele tarjoilijan kanssa. Kysy, mitä tämä suosittelee, puhuttele nimeltä ja kysy, miten päivä on mennyt. Jos tarjoilija kuitenkin näyttää kiireiseltä, on ehkä parempi jättää hänet rauhaan.

4. Paikan valintaakin kannattaa kiinnittää huomiota. Baarissa yksin istuminen saattaa houkuttaa ihmisiä juttelemaan kanssasi. Jos et halua jutella kenenkään kanssa, ravintolan pöytä on parempi vaihtoehto.

Ensimmäinen kerta yksin ravintolassa voi tuntua pelottavalta, mutta sen jälkeen tunnet itsesi voittajaksi! Saat myös aikaa tutkiskella itseäsi ja omia ajatuksiasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja