Näin voit tilata Nokian N1-tabletin

Viime vuoden Slush-tapahtumassa Helsingissä esitelty Nokia N1 on ollut tähän kesään asti lähinnä aasialaisten kuluttajien ulottuvilla.

Juttua muokattu klo 13.27: N1 ei tule myyntiin Euroopassa, Nokia on vahvistanut että laitetta kauppaava sivusto on huijaus. /// Edellinen versio: Phonearena kertoo nyt, että N1 on saapunut myyntiin myös Eurooppaan. Tabletin voi tilata Britanniasta osoitteesta Nokiashop.co.uk. Euroopan muihin maihin tabletti toimitetaan 15 punnan lisämaksusta. Nokia-tabletin hinta verkkokaupassa on 314 euroa. Nokiashop ei ole Nokian virallinen verkkokauppa, vaan sitä pyörittää brittiläinen jälleenmyyjä. ///

Suomeen N1:n voi tilata helpomminkin. Verkkokauppa E-ville on ottanut tabletin valikoimiinsa. Se tosin tilaa laitteen Hongkongista. Tilatun tabletin kokonaishinta on 372 euroa ja toimitusaika 1-3 viikkoa.

Androidilla toimiva N1 herätti runsaasti huomiota julkaisunsa yhteydessä. Laite muistuttaa läheisesti iPad miniä. N1:n paksuus on alle 7 milliä ja sen rakenne on alumiinia. Käyttöliittymänä on Nokian kehittämä Z Launcher. Tabletin näytön koko on 7,9 tuumaa.

Lue myös:

    Uusimmat