Näin Stubb ja Haavisto kiittivät puolisoitaan – tämä kommentti ihmetytti Töllötuomareita

Näin Stubb ja Haavisto kiittivät puolisoitaan - tämä kommentti ihmetytti Töllötuomareita 3:29
Töllötuomarit pohtivat, oliko Haavisto käsikirjoittanut puheensa etukäteen ja eräs Stubbin kommentti herätti ihmetystä.

Töllötuomarit palaavat uusimmassa jaksossa presidenttiehdokkaiden vaalivalvojaisiin.

Jännittävä presidentinvaalien ensimmäinen kierros käytiin viime sunnuntaina 28. tammikuuta, ja toiselle kierrokselle etenivät Alexander Stubb ja Pekka Haavisto. Presidentinvaalien toinen kierros käydään 11. helmikuuta. Ennakkoäänestys on parhaillaan käynnissä, ja se jatkuu tiistaihin 6. helmikuuta asti ja ulkomailla 3. helmikuuta asti.

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula palasivat uusimmassa jaksossa vielä molempien vaalivalvojaisiin. Sekä Haavisto että Stubb ylistivät vuolaasti puolisoitaan kiitospuheissaan, kun vaalitulos selvisi.

Haavisto antoi kesken kiitospuheensa mikrofonin puolisolleen Antonio Floresille, joka kehui miestään ja kertoi olevansa ylpeä tästä. 

Stubb puolestaan ei päästänyt puolisoaan Suzanne Innes-Stubbia ääneen, vaan hän kehui puolisoaan ja piti tätä koko ajan lähellään.

Yllä olevalla videolla näet maistiaiset molempien presidenttiehdokkaiden kiitospuheista. Töllötuomarit pohtivat myös, oliko Haavisto käsikirjoittanut puheensa etukäteen ja eräs Stubbin kommentti herätti ihmetystä.

Tämän viikon Töllötuomarit-jaksossa nähdään vierailevia tähtiä, jotka arvioivat Putouksen sketsihahmot:

Näin lapsiraati arvioi Putouksen uudet sketsihahmot 22:05
Näin lapsiraati arvioi Putouksen uudet sketsihahmot

Lue myös:

    Uusimmat