Mainos

Näin se päättyi – Jussi Rainio räväytti viimeisellä esityksellään: "Vaikka kuittailen sulle aina, niin kyllä oikeasti lätsä nousee"

6:08
Jussi Rainio – Fame

Jussi Rainio tulkitsi Tähdet, tähdet -kilpailun viimeisenä kappaleenaan hitin Fame. 

Tähdet, tähdet -ohjelma on tulossa päätökseensä ja on kiivaan finaalin aika. Ohjelman jännittävän kauden päättää Jussi Rainion ja Kyösti Mäkimattilan kaksintaistelu.

Kumpikin tähtiartisti pääsee illan aikana esittämään suosikkikappaleensa kuluneelta kaudelta, kappaleen omasta tuotannostaan sekä kappaleen, jonka he ovat aina halunneet esittää. 

Jussi Rainio esitti Tähdet, tähdet -taipaleensa viimeisenä kappaleena menevän hitin vuosien takaa, nimeltään Fame. Tuomaristo oli Rainion Tähdet, tähdet -taipaleen päätöksestä haltioissaan. 

Ismo Heikkilä kiitteli erityisesti Rainion monipuolista taivalta Tähdet, tähdet -ohjelmassa. 

– Vaikka mä kuittailen sulle aina, niin kyllä oikeasti lätsä nousee, Heikkilä aloitti. 

Heikkilän mukaan Rainio on ollut kilpailun aikana sen todellinen yllättäjä sekä muuntautuja. Heikkilän tuomarikollega Maria Veitola kiitteli Rainion avoimuutta koko ohjelman ajan. 

– Ihanaa, että olet koko tämän kilpailun ajan sekä tässä ohjelmassa että muualla mediassa kertonut avoimesti sun elämän varjopuolista, Veitola aloitti. 

– Olet osoittanut, että kroonisesta masennuksesta kärsivä ihminen voi olla karismaattinen, säkenöivä tähti, Veitola summasi viimeisen palautteensa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja