Näin Riina Kalmista kuoriutuu showpainihahmo Regina Rosendahl – käsikirjoitetulla lajilla on innokas fanikunta

Näin Riina Kalmista kuoriutuu showpainijahahmo Regina Rosendahl 2:16
Näin Riina Kalmista kuoriutuu showpainihahmo Regina Rosendahl!

Showpaini rantautui Suomeen Amerikasta 2000-luvun alussa, jolloin sitä tuijotettiin intensiivisesti television myöhäisilloissa. Nykyisin fanit kokoontuvat liveyleisöksi showpainimatsiin.

28-vuotias Riina Kalmi näki showpainia ensimmäistä kertaa televisiossa noin 10-vuotiaana. Hän tiesi jo silloin, että haluaa olla isona showpainija. Kalmi vieraili Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Kalmin showpainihahmo on kehittynyt vuosien varrella.

– Nyt olen Regina Rosendahl, joka on hyvis, mutta vähän sellainen vihainen feministi, joka rikkoo lasikattoja, Kalmi kertoo.

Artikkelin alussa olevalta videolta näet, miten Riina Kalmista kuoriutuu showpainihahmo Regina Rosendahl.

Showpainiottelut ovat käsikirjoitettuja

Showpainissa ottelun lopputulos on ennalta suunniteltu ja koreografia tarkkaan mietitty yleisöä viihdyttäväksi. Lajilla on innokas fanikunta. Teatterin ja urheilun raja on kuin veteen piirretty viiva.

– Tässä on kyse tarinoista. Se ei tarkoita, että jokainen liike on välttämättä käsikirjoitettu. Me pyrimme tehdä niin hyvä show kuin mahdollista. Kaikki ei ole täysin ennalta sovittu, mutta tiedetään mihin lopputulokseen päädytään ja mitä yleisöön halutaan välittää.

Kalmin mukaan showpainissa välillä sattuu ja tapahtuu. Vaikka näyteltyjen lyöntien ei ole tarkoitus sattua, välillä kolisee.

– Mä en ainakaan enää tässä kohtaa tunne kipua, koska adrenaliini on niin kova. Mitä enemmän sä sitä teet, sitä vähemmän se sattuu.

Katso alla olevalta videolta, miltä Regina Rosendahlin ja Prinssi Maken välinen showpainiottelu näytti ja Riina Kalmin koko haastattelu!

Showpainin suosio kasvussa – erityisesti naispainijat herättävät kiinnostusta: Tällainen hahmo on Regina Rosendahl 9:12

Lue myös:

    Uusimmat