Näin puet allit piiloon – lue vinkit!

Löysiä käsivarsia häpeilevälle hellesää on erityisen tuskallista aikaa. Lue, millaisia vaatteita allien omistajan kannattaa suosia ja millaisia välttää.

Hyllyvät käsivarret ovat yleinen ongelma eivätkä vain vanhempien naisten yksinoikeus. Nykyinen fitness-ihanne hehkuttaa lihaksikkaita käsivarsia, mutta muista, että pehmeilläkin olkavarsilla on ollut hetkensä. Allien kanssa painiskelevan kannattaa pitää mielessä vaikkapa 1950-luvun uhkeiden kaunottarien naiselliset käsivarret. Renessanssiaikaan pulleat käsivarret olivat jopa muodissa!

Allien omistajan itsevarmuutta nostattavat oikeanlaiset asuvalinnat, joissa voi tuntea olonsa solakaksi löysistä olkavarsista huolimatta.

Suosi näitä!

Oikeanlaiset hihat

Suosi hihoja, jotka päättyvät kyynärpäähän, ranteeseen tai johonkin siltä väliltä. Ne paitsi peittävät allit myös kiinnittävät huomion käsivarren kapeimpiin kohtiin, eli ranteisiin ja kyynärvarteen. Myös levenevät hihansuut tasapainottavat paksuja käsivarsia. Onneksi nyt ovatkin muodissa esimerkiksi kimonot ja kaftaanit, joten vaihtoehtoja riittää.

Uhkea Kat Dennings ylväänä kimonohihaisessa mekossa.

Pitkät hihat eivät hiosta helteelläkään, jos valitset löysiä linjoja ja hengittäviä materiaaleja, kuten puuvillaa, pellavaa, viskoosia ja silkkiä. Läpikuultavat kankaat peittävät löysät käsivarret mutta luovat silti vaikutelman paljastavuudesta.

Pitkähihainen yläosa näyttää hyvältä lyhyen alaosan parina, joten esimerkiksi sortsit ja ohut, pitkähihainen pusero ovat täydellinen kesäasu allejaan arastelevalle.

Hoikan Emmy Rossumin ei tarvitse alleja peitellä, mutta kesäinen sortsiasu imartelisi paksumpiakin käsivarsia.

Christina Hendricksin läpikuultava puku peittää ja paljastaa.

Ryhdikäs jakku on hyvä tapa peittää allit, mutta varmista, että hihat eivät kinnaa olkavarsista. Kuvassa Hilary Duff, jonka käsivarret - käsittämätöntä kyllä - ovat olleet kritiikin kohteena.

Pluskoon malli Toccara Jonesin rennon farkkupaidan käärityt hihat korostavat siroja kyynärvarsia ja ranteita.

Korosta olkapäitä

Leikkaukset, jotka paljastavat olkapäiden luuston, saavat yläkropan näyttämään ryhdikkäämmältä ja siinä sivussa vievät huomion alleista muualle.

Korosta ranteita

Pitääksesi katseet käsivarsien kapeimmissa kohdissa voit sujauttaa koruja ranteisiisi.

Toccara Jones todistaa, miten hihatonkin mekko voi imarrella kurvikasta vartaloa.

Hihattomat paidat

Tämä vinkki voi tuntua häijyltä, mutta tosiasiassa hihaton toppi on esimerkiksi lyhythihaista paitaa imartelevampi vaihtoehto. Unohda allit ja korosta esimerkiksi poveasi ja vyötäröäsi.

Naisellinen Kelly Brooks näyttää mallia.

Selkä suoraksi

Ryhdikäs asento saa löysätkin käsivarret näyttämään linjakkaammilta. Älä esimerkiksi kyyhötä valokuvissa, vaan poseeraa ylväästi vetämällä olkapäitä hieman taaksepäin.

Itseruskettava käyttöön

Päivettyneet käsivarret näyttävät taikinaisia raajoja atleettisimmilta. Sivele alleille itseruskettavaa ja nauti huoletta kesästä hihattomissa.

Vältä näitä!

T-paidat

Luulisi, että lyhyet hihat auttavat peittämään alleja. Tosiasiassa t-paidan hiha katkaisee käsivarren juuri paksuimmasta kohdasta, ja siten vain korostaa löllöjä olkavarsia. Vältä siis kaikkia hihoja, jotka päättyvät olkapään ja kyynärpään välille.

Jennifer Lopez t-paidassa.

Puhvihihat

Pienet puhvihihat ja muut piskuiset hihan tyngät ovat kaikkein armottomimpia alleille. Jätä tyttömäiset pikkuhihat lapsille ja teineille.

Cate Blanchettin mekko ei imartelisi tuhteja olkavarsia.

Liian pienet paidat

Käsivarsista kinnaavat pitkähihaiset paidat vain korostavat tuhteja olkavarsia. Valitse suosiolla tarpeeksi iso koko, johon allit mahtuvat mukavasti. Etsi oikeanlaisia malleja, joissa käsivarsille on tarpeeksi tilaa. Kiristävissä paidoissa et tule tuntemaan oloasi mukavaksi ja itsevarmaksi, joten ne jäävät käyttämättä.

Bolerot ja saalit

Juhlapukeutumisessa moni nainen haluaa pukea olkaimettoman juhlamekon, ja päätyy sitten peittelemään alleja huivilla tai bolerolla. Peittely on kuitenkin epäkäytännöllistä ja irtohihat kiinnittävät entistä enemmän huomiota alleihin. Harkitse suosiolla pitkähihaista mekkoa tai ryhdikästä, kaunista jakkua, joka loihtii kauniin siluetin.

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja koomikko Alex Borsteinin pitsibolero pikemminkin korosti kuin peitti naisen runsaita käsivarsia.

Tämä asu oli imartelevampi Alexiksen yllä ja häivyttää allit täysin, vaikka muuten kokonaisuudesta voi olla montaa mieltä.

Lue myös:

    Uusimmat