Näin poistat meikin iholtasi oikeaoppisesti

Hellävaraiset otteet ovat avainasemassa, kun haluat poistaa meikin kasvoiltasi ihoa vahingoittamatta.

Useimmat meistä panostavat ehostukseen useita minuutteja joka aamu. Meikin poistamiseen paneudutaan kuitenkin harvemmin yhtä huolellisesti. Syytä kuitenkin olisi, sillä kovakouraiset otteet voivat näkyä ihollasi.

– Iho on kauneutemme peruspilari, joten siitä huolehtiminen on välttämätöntä. Poistamalla meikin väärällä tavalla voit paitsi ärsyttää ihoasi, myös aiheuttaa iholle ennenaikaista vanhenemista, kuten juonteita ja epätasaisuutta, kauneusalan ammattilainen Teresa Tarmey kertoo.

Meikin oikeaoppinen poistaminen lähtee sopivan puhdistustuotteen etsinnästä. Sopiva puhdistustuote poistaa meikit tehokkaasti, mutta jättää ihon silti miellyttävän pehmeäksi ja raikkaaksi. Kun olet löytänyt ihotyypillesi sopivan tuotteen, kiinnitä huomiota puhdistusliinan valintaan.

Näin käytät puhdistusliinaa oikein:

Vaihe 1

Pyyhi meikit aluksi puhdistusliinalla otsaltasi ja etene keskeltä sivuille, ensin vasemmalle, sitten oikealle. Tämä tasoittaa ihoa samalla kun se poistaa meikin kasvoiltasi hellävaraisesti.

Vaihe 2

Puhdista silmämeikit puristamalla puhdistusliina nimettömän ja peukalon ympärille, niin saat liinasta hyvän otteen painamatta liikaa. Etene hellävaraisesti silmän ulkosyrjää kohti.

Vaihe 3

Käy vielä kasvosi läpi kostealla ja raikkaalla puhdistusliinalla. Alaspäin kohdistuvat pyyhkivät liikkeet saavat kasvosi ihon valahtamaan, joten etene sen sijaan korvia kohtia ylöspäin suuntautuvilla liikkeillä.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Osittainen lähde: Female First

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja