Näin pohjustat ihon kauniiksi – lue vinkit täydelliseen meikkiin

Kaunis ja kestävä pohjustus on oleellinen osa hehkuvaa pikkujoulu- tai juhlameikkiä. Kokeile näitä vinkkejä täydelliseen pohjustukseen.

Pikkujoulukautena kestävä ja huolellinen meikki on oleellinen osa juhliin valmistautumista. Juhliin pitää ehkä lähteä suoraan töistä, joten aamulla tehdyn meikin pitäisi kestää pikkutunneille asti. Silmä- ja huulimeikkiä on kenties helppo kohennella päivän mittaan, mutta huolellisesti valmisteltu pohjustus antaa valmiudet muuttaa arkimeikki juhlavammaksi nopeasti ja ilman tarvetta aloittaa koko meikki alusta.

Aloita tästä:

Ihotyypille sopiva kosteusvoide on oleellinen osa hyvää pohjustusta. Jos ihotyyppi ja kosteusvoide eivät kohtaa, voi lopputuloksena olla iholla rullautuva voide, jonka päällä mikään meikki ei näytä hyvältä. Valitse siis päivävoiteesi tarkkaan ja anna sen imeytyä ennen meikin levittämistä.

Vaihe 1:

Meikkivoidetta ennen iholle voi levittää meikinpohjustusvoiteen. Rasvoittuvalle iholle sopii ihon mattapintaisena ja kiillottomana pitävä tuote, muussa tapauksessa kuulautta tuova tai valoa heijastava voide voi olla paikallaan. Pohjusta myös silmäluomet silmämeikinpohjustusvoiteella.

Vaihe 2:

Levitä tämän jälkeen meikkivoide siveltimellä ja tasoittele sormin tai meikkisienellä. Peitä ihon pikkuvirheet sekä tummat silmänaluset peitevoiteella ja sipaise valokynää kasvojen korkeimpiin kohtiin, amorinkaareen sekä juonteisiin. Tasoittele sormin.

Vaihe 3:

Kiinnitä meikki irtopuuterilla, kivipuuteri sopii päivän mittaan tehtävään meikin korjailuun.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja