Pääministeri Marin kiisti Olavi Uusivirran suudelleen häntä kaulalle: "En muista, että kukaan olisi – tässä ei ole mitään, mistä aviomieheni ei tietäisi"

0:38
"En muista, että kukaan olisi minua kaulaan suudellut", Marin kommentoi uutta videota

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) mukaan hänen ja muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirran välillään ei tapahtunut mitään sopimatonta ravintola Teatterissa toissa viikonloppuna.

– En muista, että kukaan olisi minua kaulaan suudellut, itse katsoin tuon videon ja mielestäni siinä on korvaani sanottu jotain, mitä en muista.

Sosiaalisessa mediassa laajalti levinneellä, reilun minuutin pituisella videolla Marin tanssii ja kaulailee tiiviissä tunnelmissa Uusivirran kanssa. Kaksikko tanssii videolla The Black Eyed Peasin I Gotta Feeling -kappaleen tahtiin. Videolla Uusivirta näyttää painavan kasvonsa Marinin kaulalle.

– Aivan totta, olen naimisissa, nämä ovat yksityisyyden piiriin kuuluvia asioita, joita en sen enempää kommentoi, Marin jatkoi.

Video oli kuvattu salaa Helsingin keskustassa sijaitsevassa ravintola Teatterissa, jonne Marin on ystävineen suunnannut kohua herättäneiden kotibileiden jälkeen. Bileistä levisi useita videopätkiä, jossa Marin juhlii ja poseeraa railakkaasti.

MTV Uutiset tavoitti muusikko-näyttelijän puhelimitse kommentoimaan iltaa pääministerin kanssa.

– Ööö... no mä en niin kuin mun yksityisasioita kommentoi sen enempää ja mun vapaa-ajan viettoa. Kiitos ja hyvää viikonloppua!, mies sanoi ja sulki puhelimen.

Uusivirta julkaisi myöhemmin illalla Instagram-päivityksen, jossa hän selvensi osaltaan asiaa.

– Julkisuudessa on esitetty spekulaatioita minun ja pääministeri Sanna Marinin välisen suhteen laadusta. Käsi sydämellä voin vain sanoa niin kuin asia on: olemme ystäviä, eikä välillämme ole tapahtunut mitään sopimatonta. En kommentoi asiaa tämän enempää julkisesti. Hyvää viikonloppua!

Marinin juhlaillasta tentattiin lisää vielä tiedotustilaisuuden lopuksi. Pääministerin mielestä utelu äityi paikoin asiattomaksi.

– Toivon, että tässä lopetetaan mielikuva, että tässä on joku rymynnyt. On äänestäjien asia arvioida, onko mietojen alkoholijuomien nauttiminen ja tanssiminen sopivaa toimintaa. 

– Minäkin olen halaillut ystävieni kanssa, ja jos joku ystäväni onkin pussannut minua poskelle, ei siinä ole mitään sopimatonta tai mistä aviomieheni ei tietäisi.

Korjattu ja täydennetty ingressiä kello 17.35.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja