Mainos

Pian on Nokia-älypuhelinten aika

HMD Global kertoi tänään uuden Nokia 3310:n myyntiintulosta Suomessa 31. toukokuuta. Samalla tänään 3310:n ennakkomyynnin aloittivat lukuisat HMD:n kumppanit.

Uusien Nokia-älypuhelinten myyntiintulosta HMD ei vielä hiiskunut 3310-uutisen yhteydessä. Niiden on odotettu tulevan myöhemmin kuin 3310, ja näin näyttääkin tapahtuvan.

”Tänään kerrottiin 3310:stä ja juhlitaan sitä nyt. Älypuhelinten osalta olemme alkuperäisessä aikataulussa eli toisen vuosineljänneksen aikana”, kommentoi HMD Globalin Pohjoismaiden myyntijohtaja Ossi Korpela Mobiili.fille.

Käytännössä älypuhelimet Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 ovat siis tulossa myyntiin kesäkuun aikana – ja toivottavasti vielä ennen juhannusta.

Korpelan mukaan HMD viimeistelee parhaillaan älypuhelinten markkinoille tuomisen suunnitelmia. ”Kerromme piakkoin tarkat myynninaloituspäivät, kun kaikki yksityiskohdat on saatu valmiiksi.”

Uuden Nokia 3310:n hinta Suomessa on 59 euroa, eli kympin HMD:n puhelimen julkistuksen yhteydessä kertomaa keskimääräistä myyntihintaa enemmän. Nokia 3:lle kerrottiin vastaavasti julkistuksen yhteydessä hinnaksi 139 euroa, Nokia 5:lle 189 euroa ja Nokia 6:lle 229 euroa sekä parempana versiona 299 euroa. Myös älypuhelinten Suomi-hintojen voi odottaa olevan hitusen näitä korkeampia 3310:n esimerkin mukaisesti.

Isossa-Britanniassa merkittävä Clove-verkkokauppa toi Nokia-uutuudet jo jokin aikaa sitten ennakkotilattaviksi, mutta on nyt vetänyt tilausmahdollisuuden pois. Nokiapoweruser-sivusto kertoo Clovelta kommentoidun sen aloittaneen HMD:n mielestä ennakkomyynnin liian aikaisin.

Osa maista saa Nokia 3310:n muutamia päiviä Suomea aiemmin – ja samoin voi käydä myös älypuhelinten kanssa. Suurta eroa myyntiintuloajankohdissa ei kuitenkaan tule olemaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.