Näin napakalta näyttää BMW:n uusi ykkössarjalainen kaikilla mahdollisilla M Performance -lisukkeilla

BMW:n uusi 1-sarja kaikilla herkuilla 1:03
Tältä näyttää BMW:n uusi ykkössarjalainen kaikilla sporttiherkuilla.

BMW:n juuri esittelemään kolmannen sukupolven ykkössarjalaiseen on tarjolla melkoinen määrä varusteita, joilla autostaan voi tehdä aggressiivisemman näköisen.

BMW:n uusi 1-sarja näki päivänvalon eilen maanantaina. Monien iloksi baijerilaisvalmistaja ilmoitti, että autoon on tarjolla laaja kattaus sporttisia M Performance -lisävarusteita heti julkaisussa.

Mikäli autoonsa haluaa tavanomaista enemmän karaktääriä, voi varustelistalta ruksia esimerkiksi hiilikuituisen spoilerin tai ilmanohjaimet eteen, tyylikkäämmän munuaissäleikön, takadiffuusorin, näyttävämmät peilit, kylkiteippaukset tai ovien alareunoista maahan projisoituvat M Performance -logot.

19-tuumaiset kevytmetallivanteet ja suorituskykyisempien jarrujen mukana tulevat punaiseksi maalatut satulat korostavat nekin auton urheilullisuutta.

Auton sisällä sporttisuutta voi lisätä hiilikuidulla ja alcantaralla viimeistellyllä ohjauspyörällä, jossa on punainen merkintä kello 12:n kohdalla. Mikäli maamme kurakelit eivät huoleta, niin ajokenkiä voi helliä kangasmatoilla, joissa niissäkin on luonnollisesti M Performance -logot.

Mikäli autoonsa valitsee kaikki tarjolla olevat sporttivarusteet, muuttuu ulkonäkö radikaalisti karvalakkimalliin verrattuna. Pääkuvan videolla M135i xDrive M Performance -varusteisiin puettuna.

Lähde: BMW

Lue myös:

    Uusimmat