Näin Miss Suomi, Salkkari-komistus ja Teuvo Loman suoriutuivat suihkulautailusta

3:22

Muun muassa Miss Suomi Shirly Karvinen, Teuvo Loman, Salkkari-komistus Janne Saarinen, Niko Saarinen ja Susanna Penttilä uskaltautuivat kokeilemaan hurjan näköistä suihkulautailua Helsingin Hietaniemessä torstaina. 

Iltapäivä oli aurinkoinen, mutta monen mielestä vesi tuntui kylmältä märkäpuvuista huolimatta. Moni julkisuudesta tunnettu persoona oli uskaltautunut kokeilemaan suihkulautailua eli vesijettiä hyödyntävää vesiurheilulajia. 

– Vedin paremmin kuin Teuvo Loman, kuittasi vedestä noussut Niko Saarinen suorituksensa jälkeen. 

Teuvo puolestaan innostui kokeilemaan myös tandem-versiota suihkulautailusta, eli hän pääsi liitämään veden päällä ammattilaisen syleilyssä. 

Miss Suomi Shirly Karvinen sai hyvät ohjeet ennen kuin lähti vesille. Hurjapäiselle missille kyllä ehdotettiin myös tandem-vaihtoehtoa, mutta rohkea Shirly halusi kokeilla ensin yksin. 

– Mua jännittää ihan sikana. Jos se menee edes metriin tai kahteen, niin olen kauhuissani, Shirly kertoi ennen suoritustaan. 

– Ihan sairaan makeeta, kommentoi Salatut-elämät sarjan komistus Janne Saarinen noustuaan rantahiekalta. 

– Jalkapöydissä tuntuu kyllä aika vahvasti, näyttelijä naurahti. 

Monia myös jännitti ennen suihkualaudalle astumista. Susanna Penttilä muun muassa pohti, pystyykö hän yksityisyrittäjänä ja äitinä ottamaan sairaslomaa, jos laudan päällä olisi käynyt hassusti. 

Susanna suoriutui kuitenkin erittäin hyvin kokeiltuaan lautailua Teuvon tapaan tandem-malliin. 

Miss Helsinki 2015 Rosanna Kulju oli saapunut paikalle poikaystävänsä Hunks-tanssija Tawfek "Tofe" Saidin kanssa. Pari viettikin kaikista kokeilijoista eniten aikaa vedessä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja