Tulilimboa ja hurjia uimahyppyjä – heidät nähdään Talentin kolmannessa jaksossa!

2:08
Katso videolta, miltä näyttää yhden miehen bändin esitys!

Talent Suomen toinen esikarsintajakso nähdään sunnuntaina 21.2. Heidät nähdään toisessa jaksossa!

Talent Suomen kolmannessa koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.

Verkatehtaan näyttämöllä koetaan tällä kertaa muun muassa leikkisää lasinsoittoa, taianomaista tarinankerrontaa, räjähtävää riimittelyä sekä liekehtiviä limbotankoja.

Entä miten yhdeltä mieheltä onnistuu bändimusisointi ja kuka hyppää veteen Paasikiventien sillalta? 

Yhden Joukon Yhtye

Jouko Mäki-Lohiluoma on perustenut yhden mihen bändin. Hän soitti ensin seisten niin, että rummut olivat lattialla ja kitarassa oli bassokieli, mutta koronan aikaan Jouko alkoi kehitellä tepastelubändiä, joka toimii narujen avulla. Narut mahdollistavat tepastelun soittamisen lomassa. Yleisön palaute onkin parhaimmillaan juuri sellaista, että silmät kiinni laittaessa heistä kuulostaa siltä, kuin lavalla olisi kokonainen bändi.

Susanna Wikholm 

Susanna Wikholm soittaa musiikkia vedellä taytetyillä laseilla. Lasiensoittoa Susanna alkoi harrastaa tänä vuonna alkukeväästä nähtyään netissä videon, jossa joku niitä soitti. Hänen ensimmäinen lasiensoittovideo Take on me -biisistä sai Tik tokissa valtavan hyvän vastaanoton. Menestyneen ensivideon inspiroimana Susanna päätti tehdä lisää lasiensoittovideoita Tik Tokiin. Nyt hän on tehnyt noin 22 videota. 

Simo Kuokkanen 

Nurmeksesta kotoisin oleva Simo Kuokkanen asuu nykyisin Helsingissä ja hänen Talenttinsa on kitarataiturointi. Simo on osallistunut Talenttiin jo kerran aikaisemminkin vuonna 2016. Nyt mennään aika samalla kaavalla, mutta mukana pieniä lisämausteita. Simon mielestä on jo voitto itsessään, että uskaltaa lähteä Talenttiin.

Se On Pakko Tehdä

Arttu, Nino, Saku ja Werner muodostavat Se On Pakko Tehä –nimisen ryhmän, joka saapuu Talentiin Tampereen alueelta. Näiden parikymppisten hurjapäiden intohimo on deathdiving, eli hurjat uimahypyt. Talentissa miehet näyttävät taitonsa hyppimällä Häämenlinnan Paasikiven sillalta veteen. Näytettävää jää vielä tulevaisuuteenkin mikäli tuomarit sen sallivat, sillä nykyiset hyppyennätykset lähentelevät miehillä 20 metriä.

Hot Cakes

11-vuotiaat rovaniemeläiset Orvokki ja Venla ovat molemmat viidennellä luokalla. He harrastavat aktiivisia lajeja, kuten voimistelua, lumilautailua, maastopyöräilyä ja temppuilua. Talentiin duo tulee energisellä tanssiesityksellä. Heidän tavoitteenaan Talentissa on valloittaa koko Suomi heidän innostuksellaan ja loputtomalla energiallaan.

Kipinät-kuoro

19-41-vuotiaista laulajista koostuva a capella -kuoro Kipinät tulevat Talentiin Jyväskylästä 40 henkilön edustuksella. Iso osa kuorolaisista koostuu muusikoista, musiikinopiskelijoista ja musiikinopettajista, mutta mukaan mahtuu myös ihan vain harrastajia, joiden päätyö on esimerkiksi sairaanhoitaja tai insinööri. Kuoron perustaja Kaisa Halmemies on itse ammatiltaan kuoronjohtaja.

Lawrence Mensah

Helsingissä asuva 31-vuotias Lawrence aikoo esitellä Talent -tuomareille tulilimboa, joka on yksi hänen monista taidoistaan. Kokemusta esiintyjänä Lawrencella on jo 20 vuoden ajalta. Hän rakastaa yli kaiken esiintymistä ja ihmisten viihdyttämistä. Lawrencen esityksessä akrobatialla on suuri osuus ja esityksestä tekee vaikuttavan se, miten alas hän pääsee limboamaan. Mitä alemmas limbon kanssa mennään, sitä vaarallisempi esityksestä tulee.

Riikka Palonen

Köyliöstä, Suomen kirjoitetun historian alkulähteiltä kotoisin oleva 57-vuotias Riikka Palonen on viimeiset 26 vuotta omistanut karjaa sekä ravintolan maatilallaan. Riikkaa kutsuu tarinoiden maailmaan pakenemista arkipäivän armoksi. Talentiin Riikka haluaa erityisesti siksi, että kokee suomalaisten menettäneen joskus niin elinvoimaisen tarinakerrontaperinteen. Riikka toivoo, että voisi tarinankerronnallaan tuoda yksittäisille ihmisille hetken hengähdyksen muuten niin hektiseen elämänrytmiin.

Mikko Törmälä

Kokemäeltä kotoisin olevan 22-vuotiaan Mikko Törmälän suuri intohimo on laulaminen. Mikko harrastaa lisäksi haitarin soittoa itsekseen, sekä erilaisten onnittelu- ja joulukorttien tekemistä myyntiin. Lisäksi hän tykkää käydä bingossa. 

Sanna Laine

Matkun maalaismaisemista kotoisin oleva 28-vuotias Sanna Laine on asunut Helsingissä kahdeksan vuotta. Freestyle-räp on Suomessa hyvin miespainotteista, joten Sanna haluaa Talentin kautta viedä naisten esittämää räppiä eteenpäin. Sanna toivoo voivansa näyttää, että räp ei ole vain miesten laji, vaan haluaa omalla esiintymisellään ajaa naisten ja naisoletettujen oikeuksia eteenpäin.

Talent Suomi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja