Näin Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan rakkaustarina alkoi – ensitapaamisen jälkeen saapui rakkauskirje

8:53
Meeri Koutaniemi vieraili Huomenta Suomessa.

Kaksikon rakkaustarina on suoraan kuin elokuvista.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja muusikko Sami Yaffa ovat olleet yhessä neljä vuotta. Koutaniemi paljastaa tuoreessa Instagram-päivityksessään, miten heidän rakkaustarinansa alkoi. 

Tasan neljä vuotta sitten kaksikko oli tavannut ensimmäisen kerran ja tunnin tapaaminen oli vierähtänyt yhtäkkiä viideksi tunniksi. Yaffa oli kirjoittanut tapaamisen jälkeen kirjeen Koutaniemelle. 

– Kirjeessä sanoit nähneesi minussa rakastajan, kumppanin, ja parhaan ystävän, Koutaniemi kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

– Pelon turha käsikoukku kävi vieressä, kunnes ymmärsi, että olisi vain turha kolmas ratas tässä vaunussa. Niin kirjoitit, ja ihmettelin, kuka on tämä hullu, sydän auki oleva, kaunis ihminen. Herään joka aamu siihen, että halaat. Kiitän luojaa, maailmaa ja magiaa, että tulit mun elämään, repäisit edellisestä, ja toit tämän valtavan ilon, kiitollisuuden ja hämmennyksen uutta elämää kohtaan, hän jatkaa kirjoituksessan.

Voit lukea koko postauksen tästä.

Myös Yaffa julkaisi vuosipäivän kunniaksi kuvan Instagram-tililleen

– Neljä vuotta sitten kaksi maailmankaikkeutta törmäsi toisiinsa. Kiitos jokaisesta päivästä, jotka paranevat vain päivä päivältä. Olemme nyt suljettuina neljän seinän sisällä 24 tuntia, mutta se on lahja, meillä ei ole koskaan tylsää. Joten tässä olkoon julkinen kiitos jokaisesta tunnista, minuutista ja sekunnista, jotka olen saanut viettää kanssasi. Olet ihmeellisin olento tällä planeetalla, kiitos, Yaffa hehkuttaa.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja