Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Patrik Laine ei stressaa sopimusasioilla 2:22

Jääkiekkomaailmassa on seurattu suurella mielenkiinnolla ja kohistukin pelikauden jälkeen NHL-pelaajien sopimuksista ja siirroista.

Monet jännittävät maalihai Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin neuvottelujen aikataulua ja lopputulemaa. Mutta Laine, 21, itse ei, hötkyily ei kuulu hyökkääjän pirtaan tässäkään.

- Pidän itseni kunnossa, työkalut laitetaan parhaaseen vireeseen. Kyllä sieltä jossain vaiheessa jonkinlainen sopimus tulee, Laine naurahtaa.

- Minkä pituinen ja minkä arvoinen, jää nähtäväksi.

Tänä kesänä Laine on käyttänyt aikaansa entistä enemmän golfiin, johon hän hurahti pari vuotta sitten.

- Pari vuotta olen pelannut golfia tosissaan. Olen jäänyt siihen koukkuun, Laine myöntää.

Laine on onnistunut jo kerran tekemään hole in onenkin eli upottamaan pallon yhdellä lyönnillä kuppiin.

- Niin, ei se vaikeata ole. Ei vaan, hauskaa on ollut, ja haastetta riittää niin, että se ei lopu golfissa ikinä, Laine leukailee.

Erityisen hulppea kokemus Laineelle oli osallistuminen toisen NHL-kiekkoilijan Sami Vatasen kanssa Finnish Tourin ammattilaiskisaan Nokialla.

- Se oli mieletön kokemus. On se ihan eri pelata kaveriporukalla kuin kilpailla ammattilaisten kanssa niin, että katsojia on 50 tai enemmän katsomassa lyöntejä, Laine paljastaa.

Jäälle ja tavoitteena Bermuda-voitto

Jääkiekko on tietenkin liki Lainetta suvenakin.

- Tällä viikolla kävin jo jäällä. Turussa olen aloittanut treenaukset eli kaikki on hyvällä mallilla, Laine kertoo.

Lauantaina Laine osallistui Helsingissä 39. kertaa järjestettyyn Bermuda-tennisturnaukseen. Kahtena edellisenä vuotena Laine ylsi loppuotteluun nelipeliparinsa Aleksander Barkovin kanssa.

- Toivottavasti kolmas kerta sanoo nyt toden. Tulin poikkeuksellisesti Helsinkiin jo edellisenä päivänä, ennen olemme tulleet Sashan (Barkov) kanssa kimppakyydillä, Laine taustoittaa.

- Minä olen pelannut tennistä tänä kesänä vain pari kertaa, mutta paineet onkin meidän parissa Sashalla. Hän on treenannut tennistä jopa kahdesti päivässä.

Lue myös:

    Uusimmat