Näin lähtee kokonainen bensa-automaatti varkaiden matkaan – poliisi etsii yhä: ketkä tehtailevat näitä röyhkeitä rikoksia?

Oletko nähnyt näitä henkilöitä ja ruskeaa Kia-farmaria? Kokonainen bensa-aseman maksuautomaatti vietiin Janakkalassa 0:43
Katso video: Oletko nähnyt näitä henkilöitä ja ruskeaa Kia-farmaria? Kokonainen bensa-aseman maksuautomaatti vietiin Janakkalassa.

Hämeen ja Kaakkois-Suomen poliisit tutkivat bensa-asemien korttiautomaatteihin kohdistunutta murtosarjaa. Rikokset tapahtuivat viime viikon lopulla. Kahden yön aikana iskettiin kaikkiaan neljään automaattiin, joista kaksi vietiin kotonaan. Epäiltyjä ei ole tavoitettu.

Poliisi epäilee, että liikkeellä olivat samat tekijät.

Tervakoskella Janakkalassa anastettiin ABC:n bensa-automaatti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä viime viikolla. Kolme naamioitunutta miestä oli liikkeellä anastetulla, ruskealla Kia Ceedillä.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä eli 5.-6. elokuuta ilmeisesti samat tekijät olivat liikkeellä Luumäellä, jossa Nesteen Rantsilanmäen automaatti oli revitty irti tankkauspisteestä. Sitä ei ollut viety pois.

Myös Miehikkälässä ABC-aseman automaatti oli samana yönä yritetty anastaa. Teko kuitenkin keskeytyi. Sen sijaan Virojoen ABC:n maksuautomaatti onnistuttiin samana yönä varastamaan kokonaisena.

Sen jälkeen uusia vastaavia rikoksia ei ole ilmennyt.

Koska valtaosa bensaostoista tehdään korteilla, saaliit jäivät vähäisiksi. Poliisi jatkaa tutkimuksia.

Lue myös:

    Uusimmat