Jo toinen maksuautomaatti vietiin bensa-asemalta viikon sisään – kolmas yritys epäonnistui, epäiltynä sama naamiokolmikko

0:43
Poliisi on pyytänyt viheitä kuvissa esiintyvistä henkilöistä maksuautomaattivarkauteen liittyen.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä varastettiin ABC-tankkausaseman maksuautomaatti Virojoella. Maksuautomaatti kuljetettiin pois mustalla henkilöautolla. Anastettua omaisuutta ei ole saatu takaisin.

Tekijät eivät ole poliisin tiedossa.

Samana yönä yritettiin varastaa ABC-tankkauspisteen maksuautomaatti myös Miehikkälässä. Teko oli kuitenkin keskeytynyt ja tekijät poistuivat paikalta tummalla henkilöautolla.

Rikosylikonstaapeli Jarmo Rahkola kertoo STT:lle, että poliisi epäilee Virolahden ja Miehikkälän teoista samoja tekijöitä kuin aiemmin tällä viikolla Janakkalassa Kanta-Hämeessä. Tekijöiden henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa.

Hämeen poliisi tiedotti eilen, että naamioitunut kolmikko varasti ABC-tankkausaseman maksuautomaatin Janakkalan Tervakoskella keskiviikkona aamuyöllä. Poliisi julkaisi myös valvontakameran kuvia Janakkalan automaattivarkauden tekijöistä. Janakkalassa tekijät saivat saaliiksi vähäisen summan rahaa.

Virolahdella varastetun omaisuuden määrä ei ole vielä selvillä.

–  Vielä ei ole tiedossa, minkä verran siellä (automaatissa) on ollut käteistä rahaa, Rahkola sanoo.

Automaattivarkaat ovat tallentuneet valvontakameran kuviin myös Kymenlaaksossa. Kaakkois-Suomen poliisi ei ole toistaiseksi julkaissut kuvia tekijöistä.

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii Virolahden ja Miehikkälän tapahtumia tässä vaiheessa törkeänä varkautena ja törkeän varkauden yrityksenä. Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja teoista sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 500.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja