Jutta Larm vitsailee miehensä kustannuksella – some riemastui hulvattomasta videosta: "Muistat että aviomies on entinen Bachelor"

Jutta ja Juha Larm haastattelussa 7:54
Jutta ja Juha Larm vierailivat Vappu ja Marja Live -ohjelmassa – miten kaksikon suhde sai alkunsa?

Jutta Larmin aviomies Juha Larm tuli aikoinaan tutuksi Bachelor-sarjasta.

Hyvinvointiyrittäjinä työskentelevät Jutta ja Juha Larm ovat seurustelleet jo yli viisi vuotta. Pariskunnan suhde alkoi ystävyydestä ja syveni hiljalleen rakkaudeksi.

Pari kihlautui syksyllä vuonna 2017 ja seuraavana vuonna he juhlivat häitään Italiassa upeissa maisemissa vain lähipiirin kesken. Kaksikko otti avioitumisen jälkeen yhteisen sukunimen Larm.

Juha tuli aikoinaan julkisuuteen, kun hän etsi rakkautta Bachelor-ohjelmassa. Nyt Jutta vitsaileekin miehensä kustannuksella Instagram-tilillään ja teki hauskan videon.

Hän makoilee videon alussa sohvalla ja pitää kädessään kaukosäädin. Pian hän nousee kirosanan saattelemana ylös sohvalta.

– Kun et jaksaisi lähteä salille, mutta muistat että sun aviomies on entinen Bachelor, Jutta kirjoitti videon yhteyteen.

Videon näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jutan lisäämä video on herättänyt hilpeyttä someseuraajien keskuudessa.

– Ja sama Juhalle joka muistaa, että Jutta on FitnessJumala

– Pääasia että löytyy syy lähteä salille.

– Hahahaha. Voin samaistua tähän.

Pariskunta oli aikoinaan Vappu ja Marja Livessä kertomassa heidän suhteestaan. Ohjelman aikana paljastui, että heidän ystävänsä yrittivät parittaa heitä jo ennen suhteen alkua. Ystävät olivat huomanneet pariskunnan yhteensopivuuden ennen kuin he itse huomasivat sen.

Jutta paljasti, että Juhalla kesti hieman kauemmin tajuta se, että he voisivat olla ystävyyden lisäksi myös rakastavaisia. 

– Kesti kauan, ennen kuin jäit satimeen, Jutta nauroi ja tökki samalla lempeästi aviomiestään kyynärpäällä.

Lue myös:

    Uusimmat