Näin Johanna Puhakka ja Matti Leino reagoivat Rantabaari-roolihahmojensa avioitumiseen: "Melkein ihan liikuttui"

8:47
Näin Rantabaari-näyttelijöiden pokka pettää kuvauksissa

Johanna Puhakka ja Matti Leino kertovat tuntemuksiaan roolihahmojensa avioitumisesta.

Rantabaari-sarjan neljännellä kaudella ollaan rakkaudentäyteisissä tunnelmissa, kun Alissa (Johanna Puhakka) ja Anssi (Matti Leino) sanovat toisilleen "Tahdon". Roolihahmojen purjehtiminen avioliiton satamaan tuntuu Puhakasta ja Leinosta ihanalta.

– Alissalla ja Anssilla on ollut niin (paljon) kaikenlaista, niin on ihanaa hahmojen puolesta, että nyt he vihdoin saivat toisensa. On onnellinen fiilis heidän puolestaan, Puhakka hehkuttaa.

Roolihahmojen onni lämmitti myös Leinon mieltä.

– Tässä on niin paljon seikkailtu kaikkea vähemmän onnellista näissä kuviossa, niin melkein ihan liikuttui näyttelijänä hahmojen puolesta. Ovat he kyllä ansainneet ripauksen onnea kaiken tämän kaameuden keskellä, Leino kertoo.

– Hahmon puolestahan siinä on tosi onnellinen, Puhakka toteaa jatkaen, että kaksikko oli kuvauspäivän aamuna laittanut Alissan ja Anssin sormukset sormeensa ja katsellut käsiään vierekkäin iloiten siitä, että nyt roolihahmoilla on vihdoin sormukset nimettömissään.

Puhakan näyttelemä Alissa on hakenut papilta aamenen jo kerran aikaisemminkin. Tuolloin kyseessä ei ollut Rantabaari-sarja, vaan rakastettu Salatut elämät.

– Alissa on joskus vuosia sitten mennyt vähän tämmöisessä kostomeiningissä itseään huomattavasti vanhemman herrasmiehen, Gunnarin, kanssa Salkkareissa naimisiin, mutta se liitto päättyi hyvin lyhyeen, Puhakka kertaa.

Leino puolestaan on ensimmäistä kertaa sulhasena ruutuhäissä. Mies arveleekin juuri ensikertalaisuuden olevan syy hänen innostuneisuudelleen.

Kuvausteknisen härdellin, mikrofonien asettelujen ja ohjaajien kajahtelevien käskyjen vuoksi kulisseissa ei välttämättä vallitse täysin idyllinen häätunnelma.

Kameran käydessä näyttelijän on kuitenkin helppo virittäytyä tunnelmaan kuin tunnelmaan.

– Totta kai siinä hetkessä itsessään sitä elää ja hengittää, Leino kiteyttää.

Rantabaarin 4. kausi vain suoratoistopalvelu C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja